01. Ayşegül'ün Yaşam Koçu
LIFESTYLE

01. Ayşegül'ün Yaşam Koçu

38 beden olmak istiyorum! İş kurmak istiyorum! Aşk istiyorum!

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2011

Yeni yıl kararları için biraz geç, biliyorum ama ne farkeder. Haydi gelin, yılın ikinci yarısına hazırlık yapalım…Ben kafamda belirledim hatta kafaya koydum, zengin olacağım! Bolluk, bereket bilincimi hayatımın her alanında artıracağım. Hangi alanlar mı? Önce neşeyle başlayalım yüzümüzü güldürelim ve hayallerimize odaklanalım…

Sağlıklı olalım. Enerjik ve 38 beden! İş kurmak istiyorum. Ben artık sadece hayal ettiğim pazarlama iletişimi projelerini üreterek zengin olmayı hedefliyorum. Siz uluslararası kurumlarda söz sahibi olmak istiyorsunuz veya kariyerinizde yükselmek, tamamdır!

Bol seyahat, bol keşif! Harika! Bunları paylaşacak bir aşk! Neden olmasın? Hepsi mümkün! Evet, mümkün. Sizlere de kendime de güveniyorum. Gelin, yeni bir yola çıkalım. Hayallerimize doğru… Üstelik bu yolda yalnız olmak zorunda değiliz.

Ben sizinle paylaşmak isediğim deneyimlere ulaşmak için yaşam koçluğundan yararlanmaya karar verdim. Bu alanda eğitim almış, ciddi, etik ve somut sonuçlara ulaştıracak bir yaşam koçu arayışına girdim. Buldum da: Zest Coaching'in kurucusu Hakan Arabacıoğlu. Referansları mükemmel, kafa dengi bir koça benziyor.

Ciddi çalisiyor, kendisiyle çalismak istediğimi söyleyince, önce bir ön görüşme formu gönderdi. Üstelik mail ile… Bilişim teknolojilerini kullanan insanlara hayranım, hepimizin zamanı kıymetli. Mükemmel bir düzen kurmuş, mail oluyla hedeflerimizi, beklentilerimizi soruyor. İlk görüşmede, sanırım, daha ayrıntılı görüşeceğiz. Yüz yüze geleceğiz ama ya her zaman gidemezsem?

"Olabilir… Skype ve telefonla çalışmamızı sürdürebiliriz" dedi değerli Hakan Arabacıoğlu. Ofisi de merkezi bir noktada, Kadıköy Feneryolu'nda. Ama siz başka bir şehirdesiniz, yoğunsunuz, Skype ve telefonla yanınızda.

Bu yolculuğu, yaşayacağım deneyimleri ben de çok merak ediyorum. Sizinle sık sık paylaşacağım. Hem hissettiklerimi anlatacağım, hem de somut değişimleri. Sizlerden gelecek maillere de yanıt verebilirim. Merak ettiklerinizi sorarsınız. Hepinizi seviyorum….

aysegul@caferuj.com.tr

Ayşegül'ün yaşam serüvenine giden diğer yazılar için TIKLAYIN

Ayşegül kimdir?

Hakan Arabacıoğlu kimdir?