Gözde'nin diyet şifreleri
LIFESTYLE

Gözde'nin diyet şifreleri

Gün 5: Atak dönemim

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2011

Atak dönemimin son günü!

Bugün atak dönemimi çok güzel bir finalle sonlandırdım Ciğer :) ve köfte :) Kulağa çok hoş geliyor değil mi?

Sabah yine kalkıp o saman gibi olan kepekli galetamla biraz peynir ve biraz yumurta yedim zar zor. Artık bu halde bir gün dahi dayanamam yani. Çünkü hayatımın hiçbir döneminde bu kadar proteini bir arada ve bu kadar uzun süreli tüketmemişimdir. Bir süre yumurta ve haşlanmış tavukgöğsü görmek istemiyorum! Ama size ne yalan söyleyeyim.

Her gün tartıya çıktığınızda ve azalan kilonuzu gördüğünüzde isterseniz her dakika zehir yiyin umurunuzda olmaz. İnanılmaz bir tatmin duygusu. Bunu hayatım boyunca bu kadar çabuk bir şekilde gerçekleştirememiştim, zevki bambaşka. Asla tarif edilmez, yaşanır..


Bugün annemle akşamüstü ciğer ve köfte sefası yaparak günümüzü tamamladık. Tek sorunum günde 1,5 litre sıvı tüketememek. Demek onu da yapsam kim bilir neler olacak… Bir de önümüzdeki haftadan itibaren yürüyüş yapmayı planlıyorum…

Günde yarım saat yürüyüş yağ yakışını ve kan dolaşımını hızlandırıyormuş. Birde teyzem bugün bana bir söz verdiJ "Sen zayıfla, ilk kıyafetlerin benden" dedi Tabii bu her gün kendi kendime verdiğim gazların arasında en etkili olanı olacak gibi görünüyor :) Şimdiden ne aldırabilirimin planlarını yapmaya başladım. Teyzem gibi birkaç kişiyi daha kandırabilirsem gardırobumu zayıfladıktan sonra rahatlıkla yenileyebilirim diye düşünüyorum :)

Ah o günleri göreyim, o zevki yaşayayım başka da bir şey istemiyorum;) Yarın itibari ile sebzelere kavuşuyoruzzzzz…

Sayılı gün çabuk geçti, asıl iş bundan sonra… Sabır, sabır, sabır! Azim, azim, azim! Yılmak yok, yola devam;)


Gözde