Gözde’nin diyet şifreleri
LIFESTYLE

Gözde’nin diyet şifreleri

Gün 4. Aaa çok zayıflamışsın!

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2011

"Nasıl yani?" dedim birden irkildim. Şimdi meraklanmayın mucize filan gerçekleştirmedim. Sadece çok uzun zamandır görmediğim çok eski çocukluk arkadaşımla görüştüm. Ve beni ilk gördüğündeki verdiği tepki aynen bu oldu. "Aaaaa çok zayıflamışsın"Dedim sanırım ben 4 günde 3 beden inceldim haberim yok?

Aslında 5-6 aydır yediklerime dikkat ediyor olmam sanırım biraz da olsa etkilemişti. Ee tabi herkesin merak ettiğini biliyorum. 4 gün oldu, hani sık sık tartılıyordun ne oldu hiç sesin çıkmıyor diyebilirsiniz.

Dün yazmayı unutmuşum. Bugün sabah yataktan yine hafif bir mide bulantısı ile kalktım… Sonra ilk işim her zaman ki gibi tartılmak oldu…

Veeeee bugün yani 4. Günün başında tam tamına 3 kilo verdiğimi gördüğümde gözlerime inanamadım?

3 günde 3 kilo gitmişti vücudumdan. Yani arkadaşımın gördüğü bu 3 günde üzerimden attığım ödemin yokluğu da olabilir!

Uzun zamandır görüşmediğimiz için konular o kadar birikmişti ki… Saat 12:00'de buluşup akşama kadar laflamak çok hoş olacaktı! Evden acele çıktığım için sadece haşlanmış yumurta ve şekersiz bir fincan çayımı içebildim.

Sonra arkadaşımla buluştuğumuzda Allah'tan o da açmış, hemen yemek katına çıkıverdik Avm'nin.
Tabii arkadaşım şok geçirdi. Çünkü normalde et yemeyen ben; " ya et yiyebileceğimiz, ne biliyim ızgara filan…

Öyle bir yere girelim" diye gayet normal konuşunca tabii benim 4 gündür komik hikayelere gebe olan diyet masalımdan ona da bahsetmek zorunda kaldım. "Gözde harikasın, arkandayım bende sana uyacağım ve sana destek vereceğim arkadaşım" diyerek o da benimle beraber sadece ızgara tavuk yedi?

İnsanın kararlarına destek veren eşi dostu olunca ne kadar doğru insanları seçtiğini görüp sevinip, mutlu oluyor…

Neyse, yanında bir sürü makarna, salata olan tavuk bonfile mönüsünden "biz sadece tavuğunu istiyoruz, yanına da light kola" deyince garson bir şaşırdı. Üç kere siparişimizi tekrar etmemizin ardından, ben hayatımda hiç yemediğim kadar bu aralar yediğim tavuk etime yine kavuşmuştum…

İki saatte, bir parça tavuğu katlederek yedikten sonra da güzelce şekersiz sütlü kahvemizi içtik… Günün sonuna yaklaştığım şu dakikalarda başımda çok konuşmaktan oluşan hafif bir ağrı dışında zımba gibiyim?

Kendimi hafif ve gayet sağlıklı hissediyorum. Yanımdan geçen sülün gibi hatunlara bakıp "çok yakında bende sizin gibi olacağım, size rakip geliyor" diyor ve gaza geliyorum;)

Şuanda arkadaşımı uğurladım ve güzel bir kafeye girdi. Ada çayımı içerek yazdığım bugünüme akşam kepekli yoğurt yiyerek devam etmeyi planlıyorum. Günler ne çabuk geçiyor. Yarın atak dönemim bitiyor bile :)

Ve önümüzde uzun sürecek ama daha eğlenceli olacağına inandığım uzun bir seyir dönemi var.
Hayırlısı diyorum ;) Haydi, şimdi bana müsaade artık!

Şimdilik ;)

Gözde