03. Servet sahibi olabilir miyim?
LIFESTYLE

03. Servet sahibi olabilir miyim?

Ayşegül'ün Yaşam Koçu: Yaşam koçum “neden olmasın” dediğinde çok şaşırmıştım… Hayallerim gerçek mi oluyor?

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2011

Merhaba arkadaşlar…. Biliyorsunuz, yaşam koçum Hakan Arabacıoğlu ile çalışmaya çok az kaldı. Size doldurduğum formdan da bahsetmiştim. Haydi gelin, beraber gözden geçirelim, hatta siz de listenizi hazırlayın. İlk görüşme yarın, ne yazık ki yeni ameliyat olduğum için ofisine gidemiyorum. Skype'dan ikimize de uygun olan bir saatte görüşeceğiz. "Sabah 07:30 veya gece 22:00 bile olabilir" deyince, şaşırdım. Ama sevindim de. Saatlerin esnek olması benim için çok iyi.

Listemin ilk sırasında; sağlıklı, enerjik, neşeli ve ince olmak var. Hayallere yürümek için önce neşemizi kazanmalıyız diye düşünüyorum. Sağlıklı ve enerjik bir bedenle kim tutabilir ki bizi? Ardından, kendi işimi kurmak geliyor. Hazırlayacağım pazarlama iletişimi projeleriyle, kurumlara, insanlara yararlı olmak istiyorum.

Bu çalışmalarımla, servet sahibi olmak istiyorum, evet servet! Bunu telefonda, yaşam koçuma söylediğimde hiç şaşırmadı: " Tabii neden olmasın" diyerek, beni sevindirdi. İlk günden sevdim ben yaşam koçumu. Bu servetle tabii, bol seyahat edip, çok şey keşfedeceğim. Kararlıyım, Moda'da güzel bir ev alacağım.

"Peki ya aşk" diyor Hakan Bey… Neden olmasın, beni, üretimimi destekleyecek, neşeli, keyifli, hayatı seven, var oluş seçimleri benimle ortak bir insanla tabii aşk yaşamak isterim. Bakalım, yaşam koçum onu bulmama da yardım edecek mi? Merak etmeyin, en ufak gelişmeyi bile size anlatacağım.

İlk görüşme yarın… Bakalım neler yaşanacak? Sizin hepsinden haberiniz olacak.

Hepinizi seviyorum…

aysegul@caferuj.com.tr

Ayşegül'ün yaşam serüvenine giden diğer yazılar için TIKLAYIN

Ayşegül kimdir?

Hakan Arabacıoğlu kimdir?