Marie Antoinette Chocolatier’den bayram sürprizi…
LIFESTYLE

Marie Antoinette Chocolatier’den bayram sürprizi…

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ağustos 2011

Marie Antoinette Chocolatier, bayramda lezzet tutkunlarını özel tasarımlarıyla buluşturuyor. Marie Antoinette Chocolatier, Ramazan Bayramı için tasarladığı "hurmalı çikolata"yla leziz bir deneyimin kapılarını aralıyor.

Ruken Demirer'in lezzetli fikri "Marie Antoinette Chocolatier", Ramazan Bayramı'nda hem sevdiklerinize zarif kutularda hediye edebileceğiniz, hem de yerken büyüleneceğiniz lezzetler sunuyor. Çikolatalarını yaban kirazı, çilek, Türk kahvesi, fıstık, badem, kayısı, hindistancevizi, portakal, gül, kestane, altınçilek, mocha, limon, menekşe ve cevizle zenginleştiren Marie Antoinette Chocolatier'den seçiminizi sevdiklerinizin damak tadına göre yapabilirsiniz. Ayrıca baskılı ve melek çikolatalar da Marie Antoinette'in detaylarla süslü kutularıyla birlikte zarif bir hediyelik oluşturuyor.

Bayrama özel hazırlanan hurmalı çikolata ise çikolata tutkunlarını baştan çıkarmaya hazırlanıyor. Enfes hurma tadının el yapımı çikolatalarla buluştuğu bu lezzet bayramın geleneksel atmosferini yansıtıyor.

Mücevher kadar şık ve aşk kadar lezzetli!

Çikolata tutkunlarının rüyaları süsleyen Marie Antoinette Chocolatier, el yapımı çikolatada İstanbul'un en iyisi olma iddiasını taşıyor. Mücevher kadar şık ve aşk kadar lezzetli bu çikolatalar kalp çalıyor! Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmadan günlük olarak hazırlanan el yapımı çikolataların hammaddesi Belçika'dan geliyor. Buna Paris'ten gelen meyve özleri ve süslemeler ekleniyor. Marie Antoinette Chocolatier'de başta Ekvator olmak üzere Venezuela, Costarica, Peru gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle seçilmiş çekirdekler kullanılıyor.