Richiebid çılgınlığı uyutmuyor
LIFESTYLE

Richiebid çılgınlığı uyutmuyor

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Aralık 2011

Son günlerin favori açık arttırma sitesi www.richiebid.com geceleri uyutmuyor. Amerika'da ve Avrupa'da uygulanan açık arttırma modeli ilk kez Türkiye'de www.richiebid.com ile uygulanıyor.

İnternet sitesinden onlıne olarak katılabilinen sitede ürünleri yaklaşık piyasa fiyatının %1'ine satın alabiliyorsunuz. ıPhone'lar, ıPad'ler, led tv'ler, cumhuriyet altınları 5 tl ile 15 tl arasında sahiplerini buluyor. Tüm ürünler sıfır ve garantili olarak müşterilerine teslim ediliyor. Son günlerde başlatılan kampanyalarla katılanları internet başına kitleyen site, haftanın belirli günleri saat 22:30'da belirli ürünlerde "haftanın fırsatı" uygulamasını yapıyor. Sitede çarşamba günleri ıPhone; perşembe günleri led tv; cumartesi günleri ıpad fırsat ürünü olarak ihaleye çıkıyor. Türkiye'nin her şehrinden katılımcısı olan siteye teşekkür telefonları yağıyor. Ekran başında iyi vakit geçirdiklerini, eğlenirken kazandıklarını belirten üyelerin %80'i Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden. haftasonunda yapılan ıPhone 4 ihalesi, beklenenin üstünde katılım ile akşam 22:30'da başladı ve ertesi gün sabah 10:30'da sahibini buldu.

Haftanın fırsatındaki bu ürünü kazanan şanslı üyenin Samsun'dan olduğu ve yaklaşık değeri 2000 TL olan bu ürüne sadece 36.39 TL'ye sahip olduğu internet sitesi tarafından doğrulandı. www.richiebid.com 'un genel müdürü Bengü Tüzel, gördükleri yoğun ilgiden mutlu olduklarını, kısa süre içinde son model araba ve konut ihalelerinde de aynı fırsat ürünü kampanyasına başlayacaklarını; sınırları ve limitleri kaldıracaklarını belirtti.