Hollywood yıldızlarının gözbebeği: Power Plate
LIFESTYLE

Hollywood yıldızlarının gözbebeği: Power Plate

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Şubat 2012

İstanbul Avrupa yakasında ilk studio olan Power Plate Studio Yeşilköy 4 yıldır vibrasyon teknolojisinin avantajlarını en iyi şekilde sunmaktadır.

Spor yapmak istiyorsanız, fakat günlük koşturmalardan kendinize zaman ayıramıyorsanız veya uzun süreli sporlardan sıkılıyorsanız Power Plate Studio Yeşilköy sizin için doğru adres.

Power Plate'in NASA tarafından geliştirilmiş üstün titreşim teknolojisi sayesinde hayalinideki vücut ölçülerine sahip olmanız artık çok kolay...

Detaylı vücut analiziniz yapıldıktan sonra birebir deneyimli eğitmenler eşliğinde; Yaşınıza,anatomik yapınıza ve amacınıza yönelik size özel hazırlanan bölgesel veya genel egzersiz programları ile haftada 3 kez 15-20dk kadar kısa bir sürede selülitsiz, formda ve sıkı bir vücuda kavuşabilirsiniz.

Power Plate Studio Yeşilköy'de kişiye özel birçok program uygulanmaktadır:
Yağ yakımını tetikleyen Power Cardio, kas güçlendirmenizi sağlayan Power Tone, selülitlerle savaşan Power Firming, doğum sonrası karın bölgesini toparlayan Power ABS, esnemenizi sağlayan Power Pilates, kayak öncesi sakatlanma riskini ve ağrıları azaltan Power Ski bunlardan birkaçı...

Ayrıca hamilelik döneminde Power Plate yapamayan tüm ilk 3 ayını doldurmuş hamileler Hamile Pilatesi dersine katılabilirler.

Şubat ayından itibaren tüm öğrencilere %50'ye varan indirim, Saat 13:00-16:00 arası indirimli HAPPY HOURS kampanyası uygulanıcaktır.

Hollywood yıldızlarının gözbebeği Power Plate ile tanışmadıysanız ücretsiz deneme seansımıza katılabilirsiniz, gelmeden önce randevu almanız yeterli.

Power Plate Studio Yeşilköy
İstanbul cad. Çimen ap. No:81 Sağ Bahçe Katı Yeşilköy
0212 662 88 77