YAZIYI GÖNDER
Adınız, Soyadınız
E-posta Adresiniz
Alıcı E-posta
Mesajınız
www.harpersbazaar.com.tr

Saray sarması

Malzemeler:

300 gram bonfile
1 adet küçük boy kabak
1 adet havuç
2-3 adet kırmızı biber
2 çorba kaşığı tuzsuz antepfıstığı
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, karabiber
Üç buçuk çorba kaşığı tereyağı

Servis için:

Bir buçuk çorba kaşığı demiglace sos

Yapılışı

Sebzeleri jülyen doğrayıp, kaynar ve tuzlu suda ayrı ayrı haşlayın. Sonra buzlu suya atıp, süzün. Sebzeleri, inceltilmiş bonfilenin içine yerleştirip, antepfıstığı serpiştirin. Rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, karabiber ve tereyağını ilave ederek sıkıca rulo şeklinde sarın. Sardığınız eti alüminyum folyo ile kaplayın. Izgarada isli halene gelene kadar pişirin. Daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Folyoyu çıkarıp, dilimleyin. Demiglace sos ile servis yapın.


YORUM YAP

kalan karakter 2000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan HARPERS BAZAAR veya harpersbazaar.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİZE ULAŞIN