Malzemeler:
180 gram bonfile
Yarımşar havuç, kırmızı biber ve sarı biber
1 adet kabak
2'şer dal kıyılmış kekik, fesleğen ve maydanoz
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Patates püresi için:
3 adet haşlanmış patates
1 kahve fincanı rendelenmiş
kaşar peyniri
1 diş sarmısak
Yarım kahve fincanı süt
180 gram bonfile
Yarımşar havuç, kırmızı biber ve sarı biber
1 adet kabak
2'şer dal kıyılmış kekik, fesleğen ve maydanoz
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Patates püresi için:
3 adet haşlanmış patates
1 kahve fincanı rendelenmiş
kaşar peyniri
1 diş sarmısak
Yarım kahve fincanı süt
Yapılışı
Bonfileyi döverek inceltin. Havuç, kırmızı biber, sarı biber ve kabağı jülyen doğrayın. Kaynar suda 5-10 dakika haşlayın. Kekik, fesleğen, maydanoz ve zeytinyağını ilave edin. Sebze karışımını bonfileye yerleştirip, sarın. Izgarada pişirin. Patates püresi için, patatesi ezin. Kaşar peyniri, dövülmüş sarmısak ve sütle karıştırın. Bonfileyi üçe bölün. Servis tabağına alın. Yanında patates püresi ile servis yapın.