YAZIYI GÖNDER
Adınız, Soyadınız
E-posta Adresiniz
Alıcı E-posta
Mesajınız
www.harpersbazaar.com.tr

Haşhaş kebap

Malzemeler:

160 gram yağsız kuzu eti (boşluk kısmından)
Yarım kırmızı biber
Tuz, karabiber
1 adet domates
2 adet sivri biber

Yapılışı

Eti robotta irice çekip bir kaba alın. Üzerine incecik kıyılmış kırmızı biber, tuz ve karabiber ilave edin. Fazla ezmeden karıştırın. Kare bir şişe takıp elinizle hafifçe yassılaştırın. Mangal ateşinde pişmeye bırakın. Diğer taraftan soğan piyazını hazırlayın. Pişen kebabı şişten çıkarıp servis tabağına alın. Soğan piyazı, közlenmiş biber ve domatesle birlikte servis yapın.


YORUM YAP

kalan karakter 2000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan HARPERS BAZAAR veya harpersbazaar.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİZE ULAŞIN