Malzemeler:
3 adet büyük boy jumbo karides
(gövde kabukları ayıklanmış)
Yarım paket taze fesleğen
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tutam taze ıspanak
1 çay kaşığı sarmısaklı tereyağı
1 tatlı kaşığı acısos
Tuz ve karabiber
Yapılışı
İnce kıyılmış fesleğen, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile tatlandırdığınız karidesleri ızgarada pişirin. Ispanağı sarmısaklı tereyağında soteleyin. Pişmeye yakın acısos ilave edin. Ispanağı tabağa alın, karidesleri üzerine dizin.
3 adet büyük boy jumbo karides
(gövde kabukları ayıklanmış)
Yarım paket taze fesleğen
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tutam taze ıspanak
1 çay kaşığı sarmısaklı tereyağı
1 tatlı kaşığı acısos
Tuz ve karabiber
Yapılışı
İnce kıyılmış fesleğen, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile tatlandırdığınız karidesleri ızgarada pişirin. Ispanağı sarmısaklı tereyağında soteleyin. Pişmeye yakın acısos ilave edin. Ispanağı tabağa alın, karidesleri üzerine dizin.