Avon'dan Anneler Günü'nde mamografi taraması hediye!
LIFESTYLE

Avon'dan Anneler Günü'nde mamografi taraması hediye!

‘Meme Kanseri ile Mücadele Projesi’ ile 15 yıldır Türkiye’nin en kapsamlı ve uzun soluklu kurumsal sosyal sorumluluk projesini sürdüren Avon Türkiye, Anneler Günü’ne özel düzenleyeceği yarışma ile 75 kişiye ücretsiz mamografi taraması hediye ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Nisan 2012

Meme Kanseri ile Mücadele Projesi kapsamında dünya çapında pek çok etkinlik ve projeye imza atan Avon, projelerine anlamlı bir yarışma ile devam ediyor. 10 Mayıs Perşembe günü www.avonmemekanseri.com sitesinde meme kanseri hakkında sorulacak üç soru ile başlayacak olan yarışma, 12 Mayıs Anneler Günü'nde son bulacak.

Anneler Günü'ne özel tasarlanan yarışma sonucunda, sorulan 3 soruya da doğru cevap veren ilk 75 kişi, Anneler Günü'nde Acıbadem Mobil Sağlık işbirliğiyle, Acıbadem Hastanesi ya da yaşadığı ile en yakın anlaşmalı özel hastanelerde ücretsiz mamografi taraması yaptırma hakkı kazanacak.

İster kendinize, ister sevdiğiniz kadınlara

Annenize, eşinize, teyzenize, halanıza ya da bizzat kendinize yaşamın ne kadar değerli olduğunu, mutluluğun kendimize ve çevremizdekilere özen göstermekle eşdeğer olduğunu hatırlatmak için 10 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında www.avonmemekanseri.com sitesine girip soruları yanıtlamayı unutmayın.

Düzenli mamografi taraması ile erken teşhis hayat kurtarır

'Avon Meme Kanseri ile Mücadele Projesi' kapsamında düzenlenen bu anlamlı yarışmanın amacı; meme kanserinde erken teşhisin önemini bir kez daha vurgulamak ve düzenli olarak mamografi taraması yapıldığında bu talihsiz hastalıktan kurtulma şansının oldukça yüksek olduğunu kadınlara bir kez daha hatırlatmak.