Havuçlu ve karnabaharlı kanepeler
LIFESTYLE

Havuçlu ve karnabaharlı kanepeler

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Nisan 2012

Malzemeler:

10 dilim arzunuza göre ekmek
8-10 çiçek karnabahar
2 adet havuç
4 çorba kaşığı yoğurt
2 diş sarmısak
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım demet maydanoz
Tuz, pulbiber, toz kırmızıbiber
2-4 dal nane

Yapılışı

Karnabaharı çiğden ince ince kıyın. Havucu rendeleyip karnabaharla karıştırın.Yoğurt, dövülmüş sarmısak, zeytinyağı, kıyılmış maydanoz, pulbiber ve tuzu üzerine ekleyin. Ekmekleri kızartın. Hazırladığınız karışımı üstlerine paylaştırın. Toz kırmızıbiber serpin. Nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.