Malzemeler:
10 dilim arzunuza göre ekmek
8-10 çiçek karnabahar
2 adet havuç
4 çorba kaşığı yoğurt
2 diş sarmısak
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım demet maydanoz
Tuz, pulbiber, toz kırmızıbiber
2-4 dal nane
10 dilim arzunuza göre ekmek
8-10 çiçek karnabahar
2 adet havuç
4 çorba kaşığı yoğurt
2 diş sarmısak
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım demet maydanoz
Tuz, pulbiber, toz kırmızıbiber
2-4 dal nane
Yapılışı
Karnabaharı çiğden ince ince kıyın. Havucu rendeleyip karnabaharla karıştırın.Yoğurt, dövülmüş sarmısak, zeytinyağı, kıyılmış maydanoz, pulbiber ve tuzu üzerine ekleyin. Ekmekleri kızartın. Hazırladığınız karışımı üstlerine paylaştırın. Toz kırmızıbiber serpin. Nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.