Cezvede süt ısıtmaya son!
LIFESTYLE

Cezvede süt ısıtmaya son!

Çocuğunuza sağlık dolu sütlü lezzetler, size de cappuccıno keyfi

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Nisan 2012

Anne olmak demek; başkasının detay gördüğü her konuda aslında alim olmak demek.
"2 yaş grubu çocukların günlük süt ihtiyacı 300-400 gr arasındadır." der uzmanlar.

Ama detay; 'o süt nasıl içilecek, ne kadarı peynir içinde, ne kadarı yoğurt olarak sunulacak'ta saklıdır. İşte uzmanlık, ihtiyacı belirleyebilmek ise; annelik de çözümü bulabilmektir.

İşinize yarayacağını düşündüğümüz bir ürün var. Çocuklara süt içmeyi bir keyif haline getirecek; sizi de ödüllendirecek bir ürün.

2,5 dakikada sütü, çocukların bayılacağı şekilde köpük köpük yapan, eğer süreyi biraz daha uzatırsanız, hiçbir katkı maddesi kullanmadan sütten krema kıvamı elde edip, doğal sütlü lezzetler yapabileceğiniz bir makina; Cafem'o CM-300 Sıcak/Soğuk Süt Köpürtücü/Isıtıcı.

Süt ısıtırken can sıkan ne varsa hepsinden kurtarıyor. Cezvelerin başında beklemek gerekiyor; hem süt 68 dereceden sonra lezzetini ve bazı değerlerini kaybettiği için, tecrübemize güvenip, sütü kaynamadan ateşten almamız gerekiyor. Hem de süt taştığında başımıza kocaman bir iş açılmış oluyor! Yanmış cezve dibi temizlemek çok zor bir sınav.

Süt Köpürtücü ile 2,5 dakikada, sütü başında durmadan 68 C ideal sıcaklıkta ısıtıp, köpürtebiliyoruz. Biraz daha köpürtüp mükemmel sütlü lezzetler bile yapabiliyoruz. Sonra üzerini bebe bisküvisi, çikolata sosu ile süsleyip, çocuklarımızın bu sağlıklı lezzete nasıl bayıldıklarını izliyoruz.

CM-300'ün kalitesi de mükemmel. Bu konuda da içiniz rahat olsun; sütünüz tamamen Avrupa Standartları'na göre üretilmiş Amerika'dan Asya'ya pek çok ülkede ödül almış mükemmel köpürtücüyle emin ellerde!

Peki anne olarak bir keşif daha yapıp hayatın bir detayını daha sıkıntıdan keyfe dönüştürmenin ödülü nedir?

O da; bu makina ile kuzucuğunuz sütlü lezzetleri keşfederken sizin de hem onun dudaklarına bulaşan köpükleri keyifle izlemeniz, hem de kendinize bu makina ile gerçek İtalyan Cappuccino'su yapabilecek olmanız! Dilerseniz sıcak, dilerseniz soğuk!

O kadar da keyfiniz ve lüksünüz olsun! Her anne bir tanedir ve hayatta her şeyin en iyisine layıktır!