Bir tık, bir kitap!
LIFESTYLE

Bir tık, bir kitap!

Çocuklara özel alışveriş ve etkinlik kulübü Cocukfoni.com, yeni yıla anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi ile “merhaba” diyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Aralık 2012

Çocuk dünyasının vitrini haline gelen Cocukfoni.com, yarının dünyasının mutlu çocukların inşasıyla daha anlamlı şekillenebileceğine inanıyor. Sosyal sorumluluk bilincini bu inanç doğrultusunda şekillendiren Cocukfoni.com, 'Okumak her çocuğun hakkıdır' sloganıyla faaliyette bulunan TOÇEV ile ortak bir projeyi hayata geçiriyor. Proje kapsamında, 24 Aralık 2012 - 24 Ocak 2013 tarihleri arasında Çocukfoni.com'dan yapılan her alışveriş, bir çocuğun hayatına kitap olarak dönüşüm sağlıyor.

Belirtilen tarihlerde fiyat sınırlandırması olmaksızın yapılan alışverişler sonunda, hem kitap okuma zevkinden mahrum çocuklara iletilmek üzere TOÇEV'e bir kitap bağışlanmış oluyor, hem de alışveriş yapan kişilere TOÇEV tarafından isme özel olarak hazırlanmış bir sertifika veriliyor.

Giyimden oyuncağa, çocuk mobilyasından gıda ürünlerine kadar; her hafta onlarca kampanyada ürün fırsatı sunan Cocukfoni.com'dan alışveriş yapan ebeveynler, kendi çocuklarını sevindirirken, okuma istekli çocukların eğitim hayatlarına da katkı sağlamış oluyorlar.

"Cocukfoni.com'da her alışveriş, okuma istekli çocuklarımız için bir kitap demek. Siz de Cocukfoni.com'dan alışveriş yapın, bir çocuğumuza kitap okuma zevki yaşatın. Haydi siz de dokunun!"