Gençleştiren iksir: Madal Bal
LIFESTYLE

Gençleştiren iksir: Madal Bal

Hollywood yıldızlarından dünyaca ünlü sporculara, şu sıralar herkesin dilinde mucize bir iksir var: Madal Bal! İsviçreli Dr. K.A. Beyer’in 4 kişilik bir alternatif tıp ekibi ile geliştirdiği doğal ağaç şurubu; hücreleri yeniden yapılandırıyor, canlılık ve

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Şubat 2013

"Madal Bal" doğal ağaç şurubu reçetesi, detoks diyeti için İsviçre'de özel olarak formüle edilip, İsviçreli Dr. К. А. Beyer'in yönettiği 4 kişilik alternatif tıp ekibi tarafından geliştirilmiş: Dr. Meywald (Batı ve alternatif tıp ve homeopati doktoru), Dr. Raabe (Batı ve alternatif tıp doktoru ve ayurveda uzmanı) ve Dr. Kumudini Weerawarna (eczacı, ayurveda ve bitki uzmanı).

Dr. Beyer tarafından geliştirilen İsviçre Programı, kişinin beklentilerine göre birkaç versiyondan oluşuyor. Program arzulanan kiloyu korumaya yardımcı olup, ihtiyaç duyulduğunda hızlı kilo vermeye yarar, aynı zamanda özel kişisel uygulama imkânı sağlıyor. Hücreyi yeniden yapılandırması, canlılık ve enerji vermesi, ayrıca toksinlerden arındırması programın özelliklerinden biri. Hızlı kilo verme ve tükenen enerjinin hızla geri kazanılması yine programın küçümsenmeyecek özelliklerinden.

Madal Bal şurubunun üretimi titiz ve ödünsüz kalite kontrolüne tabi. Özel olarak seçilen, doğal ortamda yetişen ve kimyasal etkisi altında bulunmayan ağaçların suyundan elde edilen en kaliteli ve temiz şurup.
Ürünün gençleştirme programını uygulayarak, zayıflayan ve sağlıklarına kavuşan ünlüler arasında Beyonce, Ashton Kutcher-Demi Moore çifti, atlet Carl Lewis gibi isimler var.

GENÇLEŞTİRME PROGRAMI

Gençleşme Programı, daha iyi sağlığa doğru giden mutlu, yararlı ve tamamıyla doğal 10 günlük yolculuk. Programda, sıradan gıdanın yerine doğal ağaç şurubu, taze limon suyu, acı kırmızıbiber ve su, titiz bir şekilde birleştirilerek program süresince bedenimizi besleyebilecek mükemmel, gençleştirici bir içecek kullanılıyor. Normal gıdalar hariç, bu beslenme rejimi, vücudumuzu kısa süreli dinlendirerek arınmasına, dengelenmesine ve gençleşmesine imkân sağlıyor. Programı tamamlayan insanlar, programın birçok sayıdaki önceliklerinin farkına varmışlar:

* Vücudun toksinlerden arınması
* Fazla kiloların verilmesi
* Zinde ve enerji dolu vücut
* Soğuk algınlığı ve grip tedavisi
* Ülser tedavisi
* Sindirimin kolaylaşması
* Cildin temizlenmesi
* Saçlara parlaklık kazandırılması
* Göz ferinin canlanması
* Daha derin ve dinlendirici uyku
* Hastalıklara karşı vücut direncinin artması
* İlaçlara olan bağımlılığın azaltılması
* Konsantrasyonun artması
* Duygusal dengeyi sağlamak
* İrade ve kararlılığın artırılması
* Mutlu ve pozitif bakışın artması
* İç huzura kavuşup sakinleşme

Gençleşme Programı, kendi yaşamını kontrol altına almak isteyen, buna ihtiyaç duyan herkese uygundur. Bu programı, kişiliğindeki en iyi özelliklerini ön plana çıkarmak, sahip oldukları potansiyeli göstermek, başarılı ve tatmin edici hayat sürmek isteyenlere tavsiye ediliyor.