Kadınım güçlüyüm!
LIFESTYLE

Kadınım güçlüyüm!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Estée Lauder, #kadınımgucluyum hastag’i altında tüm Türkiye’deki güçlü kadınları ile güzel bir hareket başlatıyor...

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mart 2013

Pek çoğunuzun bildiği gibi Estée Lauder Şirketleri Grubu bugün tüm dünyada #1 Kozmetik firması olmanın gurunu yaşamaktadır. Bugün 25 Milyar $ değerinde olan firmamız, Bayan Estée Lauder'ın sadece 4 adet cilt bakım kremini yaratması ile başlamıştır. Bir kadının bireysel girişimi olan şirketimiz, tüm dünyada kadınların ne kadar güçlü olduğunun en büyük kanıtı olarak 3. Jenerasyonu ile hala dimdik ayaktadır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Estée Lauder olarak adını taşıdığımız bu güçlü kadının anısına #kadınımgucluyum hastag'i altında tüm Türkiye'deki güçlü kadınlarımız ile güzel bir hareket başlatmak istiyoruz.

Estée Lauder markası hem çalışan, hem çocuklarına annelik yapan hem de müşterileri ile birebir ilgilenirken aynı zamanda yaratıcı olmayı da başaran bir kadının eseridir:

· "Her kadın güzel olabilir" slogan ile ilk defa bir kadın tüm kadınlara seslenmiştir.

· Dünyanın İlk Promosyonu Bayan Estée Lauder tarafından yapılmıştır. - 1953

· Dünyanın ilk lüks kremi Re-Nutriv Bayan Estée Lauder tarafından yaratılmıştır. - 1956

· Endüstrideki ilk renkli makyaj koleksiyonunu Bayan Estée Lauder tanıtmıştır. - 1962

· Dünyanın ilk gece serumu Night Repair'ı Bayan Estée Lauder sunmuştur. – 1982

Ağabeyi ile eczanede çalışırken tek başına bir imparatorluk kuran Bayan Estée Lauder gibi aynı zamanda çocuklarına bakan, tek başına ayakta kalan, yükselmeye çalışan ve başarısını herkese kanıtlamak isteyen tüm kadınlarımızı 8 Mart'ta tek bir ses etrafında toplamak için #kadınımgucluyum hastag'imize destek olmanız bizi çok mutlu edecektir.

Amacımız bu sesi olabildiğince çok kadına yaymaktır.