16 Nisan’da Foursquare Günü’nü Kutluyoruz!
LIFESTYLE

16 Nisan’da Foursquare Günü’nü Kutluyoruz!

16 Nisan Salı günü “4sqDay” olarak bilinen Foursquare Günü'nü tüm dünyayla aynı anda kutluyoruz

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2013

Günümüzün en gözde servisleri arasında yerini alan Foursquare seni tüm dünyada "4sqDay" olarak bilinen Foursquare Günü'nü kutlamaya davet ediyor.

16 Nisan 2013 Salı günü saat 20.00'de Taksim Lokal Asmalı'da gerçekleşecek Foursquare Günü etkinliği için iki farklı kampanya katılımcıları bekliyor. Etkinliğe katılanlar mekanda check-in yapmaları halinde yerli ve yabancı içeçeklerde yüzde 30 indirim kazanıyorlar. Aynı zamanda check-in yapan ilk 50 kişiye ücretsiz vodka shot bizden!

Etkinliğimizin iletişim sponsoru Bacardi, görsel iletişim sponsoru ise iGOA oldu.

Foursquare Günü'nde Dinamo 108.3 FM'in DJ'lerinden Discolog bizlerle olacak ve performansıyla geceye renk katacak.

Foursquare Türkiye ekibi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4sqDay etkinliğine özel yepyeni ve sıradışı bir rozet hazırladı.

Ayrıca katılımcılarımızı 4sqDay 2013 özel katlanabilir su şişesi ve Bacardi'den sürpriz hediyeler bekliyor.

4sqDay rozetini nasıl kazanırım?

4sqDay gününe özel olarak tasarlanan bu rozet 16 Nisan 2013, Salı günü etkin olacak ve check-in yapan tüm Foursquare kullanıcıları bu rozete sahip olacak.

Etkinliğe tüm Foursquare kullanıcıları, ajanslar, işletmeler, markalar kısacası Foursquare'i seven ve benimseyen herkes katılabilir. Katılım tamamen ücretsizdir. Etkinliğimize katılmak isteyen kişilerin Facebook sayfamızdaki (http://facebook.com/4sqturkiye) etkinliğimize tıklayarak veya direkt http://bit.ly/4sqdayist adresinden mutlaka RSVP (LCV) yapmasını rica ediyoruz.

4sqDay (Foursquare Günü) nedir?

2010 yılında ABD'nin Florida eyaletindeki Tampa şehrinde, bir grup Foursquare kullanıcısı tarafından düzenlenen etkinlikteki amaç; bölgede bulunan tüm kullanıcıları biraraya getirerek kaynaşmasını sağlamaktı. Bunun üzerine çeşitli ülkelerde de Foursquare Day (4sqDay) adı altında etkinlikler düzenlendi.

Etkinliğimiz de check-in yapmanız için sizleri de bekliyoruz.