Aşkım Kapışmak artık CafeRUJ’da
LIFESTYLE

Aşkım Kapışmak artık CafeRUJ’da

Psikolog Danışman Aşkım Kapışmak yazılarına artık CafeRUJ’da devam ediyor. Takipçilerinin ise tüm sorunlarına ortak oluyor, çözüm üretiyor…

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Temmuz 2013

Yüz binlerin takip ettiği sevilen bir yüz, sevilen bir isim, Aşkım Kapışmak. Psikolog Danışman ünvanının yanı sıra neşeli, dost canlısı, yardımsever, iyi bir adam o! Ve şimdi Türkiye'nin en iyi, yaşam trendleri içerikli online dergisi CafeRUJ'da takipçileriyle buluşuyor. Yazıyor, anlatıyor. İş, sosyal yaşam ve hayata dair tüm sorularınızı yanıtlıyor. Artık CafeRUJ aracılığıyla, Aşkım'a istediğinizi sorabilir, yazılarından ilham alabilirsiniz.

Aşkım'a sormak için tıkla

Aşkım Kapışmak yazıları için tıkla


Aşkım Kapışmak Kimdir?

KİTAPLARI
Ebeveynlik Cüzdanı (2009)
Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan (2010)
Hangi Anne Hangi Babasınız? (2011)
Beni Benimle Aldatır mısın? (2011)
Küçük Mutluluklar (2012)
Aşkımın Beden Dili (2013)
Terzi (2013)


1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na girdi. Bölümünde mutlu olmadığını gören bir öğretmeni, onu profesyonel olarak insan ilişkileri ile ilgili çalışmalar yapmaya yönlendirdi. Marmara Üniversitesi'ndeki eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport'ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı. Maltepe Cezaevinde çocuk ve gençlere motivasyon günleri düzenledi.
Mezun olduğu Marmara Üniversitesi'nde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi, bu sırada birçok üniversiteden de konuşmacı olarak davet aldı. Bu seminerlere devam ederken Final Dergisi Dersaneleri'nde sınava girecek öğrencilere dört yıl danışmanlık yaptı. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı.

Sahnede daha etkili olmak isteyen Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak, üniversitede edindiği bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya başladı . Aşkım Kapışmak, şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenliyor. Bununla birlikte bireysel ve kurumsal danışmanlık eğitimleri de veriyor.