Ekonomik Sevgililer Günü hediyeleri
LIFESTYLE

Ekonomik Sevgililer Günü hediyeleri

Sevdiklerinizi sevindireceğiniz en güzel hediyeler İSMEK Satış Merkezleri’nde sizleri bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Şubat 2014

Birbirinden güzel ve ekonomik ürünün yer aldığı, İSMEK Satış Merkezleri, aradığı hediyeyi bulamayanlar için doğru adres olacak. Aynı zamanda, İSMEK Fatih Çukurbostan ve Üsküdar Uygulama Merkezi Kuyumculuk Atölyeleri'nde sipariş ile yapılan takılar hediyelerinizi size özel kılacak.

Sevdiklerine özel bir hediye almak isteyenler! Aradığınız hediye; İSMEK Satış Ofisleri'nde veya İSMEK Uygulama Merkezleri'nde mutlaka var. Hediye alırken, yaptığı el emeği işlerle aile bütçesine katkıda bulunan pek çok kadına da yardım etmek bu alışverişin en güzel tarafı olacak.



Sevginizi daima hatırlatacak yastıklar- runnerlar, çağımızın vazgeçilmezi akıllı telefon kılıfları, magnetler, sizi ve sevginizi hatırlatacak birbirinden renkli ve güzel anahtarlıklar, soğuk kış aylarında sevdiğinizi sıcak tutacak atkılar, ebru fularlar, eşarplar, güzelliğine güzellik katacak takılar ve daha birçok hediyelik ürün İSMEK Satış Merkezleri'nde yer alıyor. Şişhane Metro ve Beyazıt Süleymaniye'de bulunan İSMEK satış merkezleri, aradığı hediyeyi bulamayanlar için doğru adres olacak.



Sizin için Tasarlanan Özel Takılar İSMEK Atölyeleri'nde
Sevgililer Günü'nde sektörün sunduğu hediye alternatiflerinden sıkılanlar, İSMEK Uygulama Merkezleri Kuyumculuk Atölyeleri'nde kendilerine ve sevdiklerine özel hediyeleri yaptırabiliyor. İSMEK Kuyumculuk Atölyeleri'nde sadece sevdiğiniz için tasarlanmış veya sizin tasarladığınız yüzük, kolye, broş, kol düğmesi gibi gümüş takılar sipariş ile yapılıyor. Siparişler, atölyelerinin tecrübeli çalışanlarının ellerinden çıkıyor.
Ekonomik ve özel pek çok hediyelik eşyayı bulabileceğiniz İSMEK Uygulama Merkezleri ve Satış Merkezleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.ismek.org adresinden ulaşılabiliyor.