Havuç Çorba
LIFESTYLE

Havuç Çorba

Fevziye Sürmeli'den bir çorba tarifi daha! Afiyet olsun...

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Şubat 2014

Malzemeler:
2 yemek kaşığı tereyağı

Yarım kg. doğranmış havuç

2 adet ince kıyım kuru soğan

1 su bardağı süt

Yeterince su

1 adet Et bulyon

Hazırlanışı:
2 yemek k. tereyagi ile dilimlenmis yarim kg. havuc ile 2 adet kiyilmis sogani kavurun. Uzerine 1 su bardağı sut ekleyin. Yumusayana kadar kaynatin. Uzerine 2 yemek kaşığı kiyilmis taze nane, tuz ve karabiberi ekleyerek kaynatmaya devam edin. Yogun olursa sicak su ekleyebilirsiniz. Servis ederken uzerine kuru nane ekleyebilirsiniz.