LIFESTYLE
Havuç Çorba
Fevziye Sürmeli'den bir çorba tarifi daha! Afiyet olsun...
GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Şubat 2014
Malzemeler:
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım kg. doğranmış havuç
2 adet ince kıyım kuru soğan
1 su bardağı süt
Yeterince su
1 adet Et bulyon
Hazırlanışı:
2 yemek k. tereyagi ile dilimlenmis yarim kg. havuc ile 2 adet kiyilmis sogani kavurun. Uzerine 1 su bardağı sut ekleyin. Yumusayana kadar kaynatin. Uzerine 2 yemek kaşığı kiyilmis taze nane, tuz ve karabiberi ekleyerek kaynatmaya devam edin. Yogun olursa sicak su ekleyebilirsiniz. Servis ederken uzerine kuru nane ekleyebilirsiniz.
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım kg. doğranmış havuç
2 adet ince kıyım kuru soğan
1 su bardağı süt
Yeterince su
1 adet Et bulyon
Hazırlanışı:
2 yemek k. tereyagi ile dilimlenmis yarim kg. havuc ile 2 adet kiyilmis sogani kavurun. Uzerine 1 su bardağı sut ekleyin. Yumusayana kadar kaynatin. Uzerine 2 yemek kaşığı kiyilmis taze nane, tuz ve karabiberi ekleyerek kaynatmaya devam edin. Yogun olursa sicak su ekleyebilirsiniz. Servis ederken uzerine kuru nane ekleyebilirsiniz.