Grip salgınından korunmak için Cool Care yanınızda
LIFESTYLE

Grip salgınından korunmak için Cool Care yanınızda

Antibakteriyel etkisi ve E vitaminli besleyici içeriği ile Türkiye’nin seçkin üniversitelerince onaylanmış, koruyucu madde içermeyen EST 1923 Cool Care antibakteriyel el hijyen serisi, tüketicinin sağlığını tehdit eden mikropları yok ederek bakterilerden

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Şubat 2014

Ellerin çeşitli yerlere temasıyla bulaşabilen ve elde üreyerek bizi hasta eden birçok bakterinin vücutta enfeksiyona yol açması, insan sağlığını tehdit ediyor. Bu açıdan ellerin sık sık su ve sabunla yıkanması öneriliyor. Ancak suya ve sabuna kolay ulaşamadığınız zamanlarda, okulda, otobüste, işyerinde mikroplardan korunmak için el hijyeni sağlamak büyük önem taşıyor. Eyüp Sabri Tuncer'in 1923 Cool Care antibakteriyel jel ve antibakteriyel sprey ürünleri bakterileri öldürüp üremelerini engelleyerek insan sağlığına zararsız kılıyor. Koruyucu madde içermeyen formülündeki E vitamini ve nemlendirici özler sayesinde cildinizi besleyerek canlanmasına yardımcı oluyor.
91 yıldır Türkiye'nin geleneksel antibakteriyel ürünü olan 'kolonya'nın üreticisi olan Eyüp Sabri Tuncer'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Engin Tuncer EST 1923 Cool Care için, "Yıllardır özellikle limon kolonyası ile hijyen sağlama alışkanlığında olan Türk halkı kaliteli ve güvenilir antibakteriyel ürünleri de yoğun bir şekilde kullanmaya başladı. Bizce bu antibakteriyel ürünler her evde, iş yerinde, çantada ve cepte, özellikle de her çocuğun okul çantasında bulunması gereken ürünlerdir. Sağlığına önem veren, bilinçli tüketicilerin tercih ettiği bu ürünlerin aslında yalnızca salgın dönemlerinde tüketilmesi değil, insan sağlığını korumak üzere sürekli kullanılması gerekli. Gün içinde suya ve sabuna ulaşılamayan yerlerde, ellerde zararlı bakterilerin ve mantarların oluşumunu engellemek üzere belli sıklıkta düzenli olarak kullanılması gerekiyor. EST 1923 Cool Care Antibakteriyel El Hijyen serisinin anti-mikrobiyal etkinlik testleri Türkiye'nin seçkin üniversitelerince yapıldı. Bu ürünlerimizi tüm tüketicilerimiz gönül rahatlığı ve güvenle kullanabilirler" dedi.