Eviniz Flowerbox'la çiçek açsın
LIFESTYLE

Eviniz Flowerbox'la çiçek açsın

'Flowerbox’ın doğal ve dekoratif tasarımları ile hediye seçiminde yepyeni bir trend başladı!

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Şubat 2014

Fransa, Almanya, İspanya, Kanada, Avustralya, Rusya ve Belçika'nın da aralarında bulunduğu toplam 13 farklı ülkede faaliyet gösteren Flowerbox, Türkiye'de bir ilke imza atarak, yeni açtığı mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Yaşam alanlarınıza göre oluşturabileceğiniz tasarımları duvarlara taşıyarak yepyeni bir trend başlatan Flowerbox, çiçek yetiştirme merakını dekoratif seçeneklerle birleştiriyor.

Gün geçtikçe değişen trendler hediye seçimlerini de farklı boyutlara taşır oldu. Eskiden bir buket çiçek almak bir hediye seçeneği iken Flowerbox bu durumu tamamen hayal gücünüze bırakıyor. Yeni trendlere uygun basit ve ulaşılabilir hediye seçenekleri sunan Flowerbox, doğal tasarımlarınızı duvarınıza asarak yaratılan, dekorasyonun yepyeni bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Canlı ve doğal bitki seçenekleriyle yaşam alanlarını farklı kılan Flowerbox'ın tüm canlı bitkileri Danimarka ve Hollanda'dan temin edilirken, 7 sene boyunca su ve ışığa ihtiyacı olmayan doğal bitkileri ise Fransa'dan geliyor.



Türkiye'de açtığı mağazasında 8 ila 12 çeşit arasında değişen canlı bitkilerin yanı sıra 50'ye yakın doğal bitki çeşidi bulunuyor. Doğal bitkileri özel yöntemlerle koruyan Flowerbox, bu çeşitleri istediğiniz her alanda kullanma imkanı vererek, hem dekoratif hem de doğal bir seçenek sunuyor. Üstelik Flowerbox tasarımları, ekolojik, ergonomik, estetik ve yenilikçi özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Flowerbox ile her yer çiçek açacak!
Malzemeler, renkler, çeşitler, aksesuarlar ve yüzlerce bitki seçeneği ile Flowerbox ürünleri en küçüğünden (15x15cm) en büyüğüne (totem 2mt. Yükseklik) kadar ofisleri, evleri, odaları, lobileri ya da terasları değiştirmenize yardımcı oluyor. Ayrıca Flowerbox'ın aktivist yaklaşımında şehre, evlere ve apartmanlara doğayı yeniden getirmek yatıyor. Çiçek yetiştirme hobisine bambaşka bir bakış kazandıran Flowerbox ile eskimiş trendleri rafa kaldırabilir, sevdiklerinize kendi tasarladığınız dekoratif çiçekleri hediye edebilirsiniz.