LIFESTYLE
Beşamel Soslu Ispanak
Yemek yazarımız Fevziye Sürmeli'den enfes bir lezzet. Şimdiden afiyet olsun.
GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Şubat 2014
Malzemeler:
1 kg. ıspanak
1 soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 kaşık un
3 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt
Hazırlanışı:
1 kg.ispanak, 1 sogan, tuz ve karabiberi 1 yemek k. yagda kavurun. Ayri bir kapta 2 y.kasigi un, 3 y.kasigi tereyagini kavurup uzerine 2 su bardagi sut ekleyin ve koyulasana kadar pisirin. Firin tepsisine once ispanaklari sonra besamel sosu dokup 170 derece firinda pisirin.
1 kg. ıspanak
1 soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 kaşık un
3 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt
Hazırlanışı:
1 kg.ispanak, 1 sogan, tuz ve karabiberi 1 yemek k. yagda kavurun. Ayri bir kapta 2 y.kasigi un, 3 y.kasigi tereyagini kavurup uzerine 2 su bardagi sut ekleyin ve koyulasana kadar pisirin. Firin tepsisine once ispanaklari sonra besamel sosu dokup 170 derece firinda pisirin.