Demet Evgar, Otizmli çocuklar için defter tasarladı
LIFESTYLE

Demet Evgar, Otizmli çocuklar için defter tasarladı

Tohum Otizm Vakfı'nın 'Otizmin Farkındayım, Onların Yanındayım' kampanyasına destek veren oyuncu Demet Evgar'ın otizmli çocuklar için yapmış olduğu çizimler defter haline getirildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mart 2014

Uzun zamandır, Tohum Otizm Vakfı'nın 'Otizmin Farkındayım, Onların Yanındayım' kampanyasına destek veren oyuncu Demet Evgar otizmli çocuklar için bir çalışmaya daha imza attı.

Otizmin farkındalığı için projelere destek veren Evgar'ın otizmli çocuklar için yapmış olduğu çizimler defter haline getirildi. Demet Evgar'ın kapak tasarımları ile tamamlanan, dört farklı temanın işlendiği özel defterler Tohum Otizm Vakfı yararına online dükkanından satışa sunuldu.



Tasarımlarda ön plana çıkan koşulsuz sevgi, doğa ve hayal gücü temaları kumaş baskı tekniği kullanılarak defter kapaklarına uygulandı. Oyuncu, otizmli çocuklar için hayata geçirdiği projesi kapsamında "Yaklaşık 5 yıl önce tanıştım otizmli çocuklarla ve onların kalpleriyle. Onlar bana ilham oldu, onları tanıyan herkese oldukları gibi" diyerek otizmli çocukların kendisinde bıraktığı hislere değindi.