Sky Library'yle kültür şöleni
LIFESTYLE

Sky Library'yle kültür şöleni

Türk Hava Yolları’nın benzersiz hizmetlerinden bir yenisi; Sky Library.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Mart 2014

Havacılık sektöründe bir ilk olan dijital kütüphane uygulaması, yolculuk süresini kültür ve bilgi şölenine dönüştürüyor.

Türk Hava Yolları'nın Miles&Smiles üyesi yolcuları için tasarlanmış Sky Library, yolculara uçuş esnasında ve diledikleri farklı bir zamanda zengin içerikli dijital kütüphaneden yararlanma imkânı sunuyor.

Sky Library ile yolcular, Türk Hava Yolları kurumsal yayınlarının yanı sıra yönetim, marka, pazarlama ve iletişim alanlarında çok satan kitapların yer aldığı mesleki yayınlar, popüler eserler ve her yaştan çocuğa uygun masal ve hikâye kitaplarına ücretsiz erişebiliyor.



Sky Library'nin sunduğu bir diğer farklılık ise profesyonel editörlerce kısa süreli uçuşlar için belirlenmiş ve bu süre zarfında rahatlıkla okunabilecek şekilde hazırlanmış yönetim, pazarlama ve marka alanlarının seçkin eserlerinin yer aldığı özet içerikler. Bu içerikler sayesinde yolcular, dünyaca ünlü yönetim gurularının çok satan eserlerinin özet versiyonlarını kısa süreli bir uçak yolculuğunda dahi bitirebiliyorlar.

Android tablet, IOS ve akıllı telefonlara yüklenebilen Sky Library uygulamasına skylibrary.com web adresinden ücretsiz olarak erişilebilir.