Positive SPA ile beş adımda yaza hazırlık
LIFESTYLE

Positive SPA ile beş adımda yaza hazırlık

Sheraton Istanbul Ataköy Hotel’in içinde yer alan ve İstanbul’un en çok tercih edilen SPA’larından biri olma özelliğini taşıyan Positive SPA ile yaz mevsimine yenileyici ve canlandırıcı bir bakım ile merhaba diyeceksiniz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mart 2014

Kış mevsiminin soğuk günlerini hızla geride bıraktığımız şu günlerde yeni mevsimi sağlıklı ve dinç karşılamak soğuğun, rüzgarın cildimizde bıraktığı yıpratıcı izleri PositiveSPA'nın sağlıklı ve yenileyici bakımlar ile ışıltılı güzelliğe dönüştürmek mümkün. Positive SPA; yazı ışıldayan bir cilt ile karşılamak için, güneşin, sıcak havanın ciltteki zararlı ve yıpratıcı etkisini tedavi eden ferah ve yenileyici bakım programları sunuyor. Uzman eller tarafından uygulanacak kürler ile yazın ışıltısını güneşle birlikte cildinizde taşıyın.

Positive SPA'nın 5 adımda yaza hazırlık için bakım önerileri:

1. Adım: Temizlenmek Hafifletir!

Cilt, buhar tekniği ile kış mevsiminde gözeneklerde biriken kirlerden arındırılır. Bakım işlemi cildi dengeleyecek tonik uygulaması ile sonlandırılır.

2. Adım: Peeling uygulaması

Rüzgar ve kuru havanın cilde verdiği zararları tedavi etmek üzere temizlenmiş cilt üzerine alüminyum oksit kristalleri içeren peeling uygulanarak cilt ölü hücrelerden arındırılır.

3. Adım: Cildi yenileyecek masaja kim hayır der!

Temizleme ve arındırma işlemlerinin ardından yorgun düşen cildin yeniden sağlıkla ışıltı kazanması ve yenilenmesi için cildinize yüz kaslarını harekete geçirerek kan dolaşımını hızlandıracak kasları toparlayan bir masaj uygulamasına geçilir.

4. Adım: Maske Uygulaması ile Rüzgara Karşı Sağlıklı bir Cilt

Cildin koruma bariyerini arttırıcı maske uygulaması ile cildiniz daha korunaklı siz daha cesursunuz.

5. Adım: Son Dokunuş İle Cildinize Hak Ettiği Gücü Yeniden Verin

Cildinize,kaybolmuş nemini geri kazandıracak ve aynı zamanda cildinizi yazın güneş ışınlarına karşı güçlendirecek Babor organik krem ile yaza hazırlık bakımı sonlandırılır.