Kırmızı Bahar Makarnası
LIFESTYLE

Kırmızı Bahar Makarnası

CafeRuj Yemek Yazarı Fevziye Sürmeli'nden özel bir makarna tarifi. Şimdiden afiyet olsun.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mart 2014

Malzemeler:
1 paket boru makarna
2 diş sarımsak
½ adet kırmızı lahana
2 su bardağı krema
2 dal taze kekik ya da adaçayı
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Haşlama suyu için bir tutam safran

Hazırlanışı:
Boru makarnayı kaynayan az tuzlu ve safranlı suda haşlayın. Kırmızı lahanayı ince bir şekilde doğradıktan sonra sarımsakla birlikte zeytinyağında sote edin içine krema ve adaçayını ilave edin, lahana yumuşayana dek pişirin, servis tabağına makarnayı koyun,kremalı kırmızı lahanayı ekleyerek servis edin.