LIFESTYLE
Zeytinli Pilav
CafeRuj Yemek Yazarı Fevziye Sürmeli, pilava farklı bir lezet katıyor. Şimdiden afiyet olsun...
GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Mart 2014
Malzemeler:
2 su bardağı pirinç
1 adet ince kıyım kuru soğan
4 adet doğranmış domates
1 su bardağı çekirdeksiz siyah zeytin
2 yemek kaşığı tereyağı
1 demet doğranmış fesleğen
Tuz
Biber
2 su bardağı pirinç
1 adet ince kıyım kuru soğan
4 adet doğranmış domates
1 su bardağı çekirdeksiz siyah zeytin
2 yemek kaşığı tereyağı
1 demet doğranmış fesleğen
Tuz
Biber
Hazırlanışı:
Pirinci yıkayıp sıcak suda bekletin. Zeytinleri de sıcak suda 15 dakika bekletin. Soğanı tereyağında sarartın.Pirinçleri ekleyin kavurun ve tencereye iki bardak suyu, zeytinleri,tuzu, biberi ekleyin. Karıştırıp bir kaç taşım kaynatın ocağın altını kısın pişirin. Afiyet olsun!