Defter romantizmi: Happily Ever Paper
LIFESTYLE

Defter romantizmi: Happily Ever Paper

Kağıt da mutlu defter de! Ama en çok çizgiler, kelimeler! Çünkü bundan böyle Happily Ever Paper var!

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2014

Hazırlayan: Nilüfer TÜRKOĞLU
nilufer.turkoglu@caferuj.com.tr



Facebook üzerinden görüp sayfalarını karıştırdığımız, hayal gücünün, yaratıcılığın, tasarımın ve konseptin bir araya gelince ortaya ne güzel fikirler ve işler koyabileceğinin bir göstergesi olarak karşımıza çıktı Happily Ever Paper! Eğer hala tanışmadıysanız, sizi böyle alalım.

Sizin de yazıyla aranızda duygusal bir bağ varsa muhtemelen defterlerle iyi geçiniyorsunuz demektir. Gerçi gelişen, değişen ve sürekli kendini yenileyen teknolojiyle kalemi elimize alalı çok oldu, kağıda bir şeyler karalayalı belki de yıl oldu ama hala renk renk defterleri kırtasiyelerde görünce ielimiz gidiyorsa, bu işte bir iş var!



İşin o tarafını sorgulayaduralım, defter romantizmini eğlenceli bir şekilde yeni baştan yaratan Happily Ever Paper, konsept ve tasarımla herkese yazmak için ilham kaynağı olabilecek defterler hazırlıyor.

Markanın arkasında iki önemli isim var. Aslı Sevim, defterlerin hayatımızın bu kadar içinde olmasını sağlayan ve konseptini belirleyen, Ozan Akkoyun da bu düşünceleri gerçeğe dönüştürüp tasarlayan başroller.



Türkiye'de İstanbul'da Homer Kitabevi, Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü, Beymen Blender Mağazaları gibi yerlerde bulabileceğiniz defterler, Ankara'da da yine Homer Kitabevi'nde satışta.

Aynı zamanda ABD'de ve İngiltere'de de popüler olan Happily Ever Paper'a idefix.com, nishmark.com, givelove.com, rsvp-berlin.de, altincicadde.com sitelerinden online olarak ulaşabilir ve kendiniz için en özel defteri satın alabilirsiniz.