Parkta spor yapmaya ne dersiniz?
LIFESTYLE

Parkta spor yapmaya ne dersiniz?

#heryerdespor sloganıyla hazırlanan "Murat Bür ile Parklarda Spor" dvd'sini kaçırmayın...

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2014

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinde belediyelerin parklarında çeşitli egzersiz aletlerine sıkça rastlıyoruz. Belediyelerimizin sağlıklı olmak ve sporu teşvik etmek için yaptığı bu çalışmayı desteklemenin yanında; bu spor aletlerinin bilinçsiz kullanıldığını da görüyoruz.

Birçok kişinin hem kullandığı hem de eleştirdiği parklardaki aletlerin doğru ve verimli kullanılmasıyla ilgili öneriler sunan Bireysel Spor Danışmanı Murat Bür "MURAT BÜR İLE PARKLARDA SPOR DVD"si ile fark yaratıyor ve bir ilk imza atıyor.

Murat Bür'ün amacı "biz belediyenin sağladığı bu imkanlardan nasıl faydalanabiliriz?" sorusuna cevap vermek… #heryersporsalonu sloganıyla hazırlanan DVD ile artık parklardaki fitness aletleri ile egzersiz yapmak daha güvenli!

DVD, hem belediyenin aletlerini kullanabilmek hem de seyahate gittiğimizde ya da bir parka gittiğimizde çok vakit harcamadan nasıl güvenli egzersiz yaparız sorusunu cevaplıyor. Aynı zamanda çevrenizde bulunan merdiven ve yürüyüş parkurlarını kullanarak egzersizleri nasıl çeşitlendirebileceğimizle ilgili ipuçları veriyor.