Selfie’ni çek brunch kazan!
LIFESTYLE

Selfie’ni çek brunch kazan!

Son zamanların moda akımı ’Selfie’, Swissôtel The Bosphorus, İstanbul ile şimdi lezzete dönüşüyor! İstanbul’un en zengin brunch keyfini sunan Cafe Swiss, Cafe Swiss’te çekilen ‘En Eğlenceli Aile Selfie’sine yeni bir brunch hediye ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Nisan 2014

Cafe Swiss'in Pazar brunch'ında çektiği en eğlenceli selfie'yi #Cafeswisstebrunchkeyfi hashtag'iyle Facebook, Twitter veya Instagram'da paylaşan bir aile yeni bir brunch kazanacak. Kahvaltı lezzetleriyle başlayıp Türk ve Dünya mutfağının özel tatlarıyla zenginleşen Cafe Swiss büfesinde Pazar keyfini çıkartırken, fotoğraflarını çekip #Cafeswisstebrunchkeyfi etiketi ile paylaşan misafirler dört kişilik ( anne, baba , 2 çocuk ) bir brunch kazanabilecekler.

Dünya mutfaklarının seçkin lezzetleri eşsiz Swissôtel klasikleri ile buluşturan brunch, hem büyüklere hem de minik lezzet tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Zengin kahvaltı çeşitleri, omlet, pancake büfesi, Asya'nın suşi, maki, pekin ördeği gibi tatları; İtalya'dan en iyi risotto ve makarna çeşitleri; enfes meze ve tapaslar, birbirinden leziz marine balıklar, fırın mamulleri ve Akdeniz'in taptaze yeşillikleri ile salatalar… Ve tabii şef Mathias Gautron 'un dayanılmaz tatlıları, sizleri bekliyor…