YAZIYI GÖNDER
Adınız, Soyadınız
E-posta Adresiniz
Alıcı E-posta
Mesajınız
www.harpersbazaar.com.tr

Meze Fasülye

CafeRuj Yemek Yazarı Fevziye Sürmeli, iştahımızı kabartmaya devam ediyor.

Malzemeler:
3 su bardağı geceden ıslatılmış iri kuru fasulye
Zeytinyağı
1 su bardağı doğranmış tavuk göğsü
1 adet doğranmış soğan
3 diş dövülmüş sarmısak
3 su bardağı tavuk suyu ya da bulyon
Taze kekik
Tuz,
Karabiber

Hazırlanışı:
Soğanı ve sarmısağı , tavuğu, zeytinyağında iyice soteleyin. Tencereye et suyunu, fasulyeleri ve baharatları ekleyerek karıştırın. Tencerenin kapağını kapatarak kısık ateşte fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

YORUM YAP

kalan karakter 2000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan HARPERS BAZAAR veya harpersbazaar.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİZE ULAŞIN