‘Molped Soft Care’ dünyası ile buluşma vakti!
LIFESTYLE

‘Molped Soft Care’ dünyası ile buluşma vakti!

İpeksi yumuşaklık ile tanışmaya hazır mısınız?

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Nisan 2014

Molped, kadınlar için hep daha iyisini hedefleyen yaklaşımıyla yepyeni bir ürün tasarladı: Molped Soft Care... "İpeksi yumuşalık"tan ilham alınarak üretilen Molped Soft Care, kadınlara özel günlerinde bile masalsı, toz pembe, yumuşacık bir dünyanın kapılarını aralıyor. Molped Soft Care serisi, ipeksi üst yüzeyi ve kanatlarıyla kadınlara gün boyu konfor ve güven sağlıyor.

Molped'in yepyeni ürünü Soft Care, gerçek ipek yumuşaklığındaki üst yüzeyi ile günün koşuşturmacasında cildinin önemini düşünen, bakımına özen gösteren kadınların vazgeçilmezi oluyor. Molped Soft Care, normal, uzun ve gece çeşitleri ile yine her ihtiyaca cevap veriyor.



Molped Soft Care serisi sıvıyı hızla emerek pedin içine hapseden özel tasarlanmış emici bölgesi ile dört dörtlük koruma sağlıyor. Hava geçirgen yüzeyi ile cildin nefes almasını sağlayan ürün, koku kontrol sistemi sayesinde koku oluşumunu engelleyerek gün boyu tazelik ve ferahlık sunuyor.

Tüm stil sahibi genç kızlar ve kadınların favorisi olacak ürün, ipek detayının taşındığı fuşya, mor geçişler içeren feminen ambalajıyla da iddiasını ve farklılığını ortaya koyuyor.