Annelere en büyük sürpriz ASUS’tan!
LIFESTYLE

Annelere en büyük sürpriz ASUS’tan!

Hem dizüstü bilgisayar, hem de tablet olarak kullanılabilen ASUS Transformer Book T100 ya da akıllı telefonu tabletle buluşturan ASUS Fonepad 7 ile annenize şimdiye kadarki en büyük sürprizlerden birini yapın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mayıs 2014

Dijital çağın öncü markası ASUS, özel ürünleriyle bu anneler gününe gerçek mobil yeniliği getiriyor! Rahatça taşınabilen, dizüstü bilgisayar ile tableti buluşturan ASUS Transformer Book T100 ve hem tablet hem telefon olarak kullanılabilen ASUS Fonepad 7 bu anneler gününde farklı ve işlevsel bir hediye almak isteyenler için ideal!

Hem dizüstü bilgisayar, hem de tablet: ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100, annelere tam bir mobil verimlilik sağlıyor. Uzun batarya ömrü ve Windows 8.1 avantajı ile anneler artık tüm multimedya ve internet ihtiyaçları için devasa bilgisayarları kullanma derdinden kurtulmuş oluyor. Transformer Book T100, stand işlevi de gören klavye istasyonu sayesinde yemek yaparken, internet kullanımında veya oyun oynaması için çocuğunuza verdiğinizde de büyük kolaylıklar sağlıyor. Çoklu dokunmatik ekranı sayesinde Transformer Book T100'ün ekranını kullanarak son çıkan oyunları oynamak da oldukça keyifli. ASUS Transformer Book T100, dört çekirdek Intel® işlemci ve tek başına Windows 8.1 tablet olarak kullanılabilen ayrılabilir ekranlı ultra taşınabilir bir cihaz. Pürüzsüz tasarımı ve sağlam yapısıyla Transformer Book T100, sadece 1,07 kg ağırlığıyla en hafif ultra portatiflerden biri olmakla kalmıyor, aynı zamanda 10.1 inç tabletler arasında 550 gram ile en hafiflerden biri. Transformer Book T100 Word, Excel, PowerPoint ve OneNote programlarının tam sürümünü içeren Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 paketi yüklenmiş olarak geliyor ve ev yaşamının yanı sıra hem okul, hem de iş için mükemmel bir verimlilik çözümü sunuyor.

ASUS Transformer Book T100, 999 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Akıllı telefonu tabletle buluşturan cihaz: ASUS Fonepad 7

ASUS Fonepad 7, telefon ve tablet özelliklerini uygun fiyattan ödün vermeden, tek bir cihazda buluşturuyor ve anneleri teknoloji kalabalığından kurtarıyor. Anneler Fonepad 7 ile sesli görüşme ve diğer iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya ek olarak, büyük ve keskin ekran sayesinde e-kitap okuyabiliyor ve hatta çocuğuyla beraber Android dünyasındaki yüz binlerce oyun ve uygulamanın tadına varabiliyor. ASUS Fonepad 7, çift hoparlörlü ses sistemi ile film izlemek isteyenler için de son derece ideal. 10.5 mm kalınlığı ve 328 gram ağırlığı ile rahatça taşınabilen ASUS Fonepad 7, GPS ve Glonass özellikleriyle yaya veya araç durumu fark etmeksizin, tüm seyahatler boyunca yol bilgisayarı olarak da eşlik edebiliyor ve annelerin trafikte dahi yaşamına kolaylık kazandırmayı başarıyor. ASUS Fonepad 7'nin yetenekleri elbette bu kadarla sınırlı değil. 1.2 MP çözünürlükte ön kamera, yüksek kalitede görüntülü görüşmeler yapmanızı sağlarken, 5.0 MP çözünürlükteki arka kamera, 100 karelik çekim modu desteği ile yaşadığınız anı en iyi şekilde ölümsüzleştirmenizi kolaylaştırıyor. Kameranın 1080p video kaydı ise ek bir video kamera gereksinimini ortadan kaldırıyor. Zengin ve şaşırtıcıözelliklerine rağmen ASUS Fonepad 7'nin 840 saatlik bekleme ve 28 saatlik konuşma süresi ise günümüzün sıkça karşılaşılan şarj sorunlarının geride kalmasını sağlıyor.