Regl döneminde kadınlar artık daha mutlu
LIFESTYLE

Regl döneminde kadınlar artık daha mutlu

Natural Patches of Vermot ürünleri içerisinde Rose Geranium yağı formüllü %100 organik aromaterapi patch (bantları) sayesinde kadınlar artık PMS (Pre Menstral Sendrom), adet sancısı ve menopozun sıkıntılı dönemlerini rahat geçirecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2014

Sadece kadınlara özel hazırlanan Natural Patches of Vermot (Rose Geranium) aromaterapi bantları ile artık PMS (Pre Menstral Sendrom), adet sancısı, menopoz sıkıntıları artık sorun olmaktan çıkıyor. Saf zeytinyağı, sardunya, adaçayı, ve bergamot yağlarından oluşan karışım ile hazırlanıyor. İçeriğinde bulunan adaçayı kas ağrılarının giderilmesine yardımcı olurken, bergamot ise zihin ve ruh huzurunu dengeleyerek vücut sağlığınızı korumanıza yardımcı oluyor.

Göbek deliğinin beş cm altına, yumurtalıkların üzerine, yapıştırılarak kullanabileceğiniz patch (bantları) sayesinde sorunlu geçen dönemlerinizde rahat ve keyifli geçirmenize yardımcı olmaktadır. Natural Patches of Vermot (Rose Geranium) aromaterapi bantları böbreküstü bezi çevresi boyunca yer alan aldosteron ve kortizol gibi stres hormonlarını etkileyerek, regli öncesi ve menopoz döneminde gerçekleşen hormonal dalgalanma dönemlerini rahat ve huzurlu geçirmenize yardımcı olur.

Kullanımı son derece kolay olan doğal aromaterapi bantları saf aromaterapi yağlarından faydalanmanızı sağlayarak rahatlamanızı yardımcı olur. Lateks içermeyen, dışarıya koku yayılmasını engelleyen ve yağ artığı bırakmayan aromaterapi bantları 24 saate kadar vücudunuzda kalabilir.

Natural Patches of Vermont Rose Geranium Formülü tüm eczanelerde satışa sunulmuştur. Ayrıntılı bilgiye www.kriti.com.tr den ulaşabilirsiniz.