Sultan
LIFESTYLE

Sultan

CafeRuj Yemek Yazarı Fevziye Sürmeli'den tatlı mı tatlı bir tarif. Sultanlara özel...

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2014

Malzemeler:
2.5 paket kakaolu kek tabanı
Keki ıslatmak için meyve suyu
Muhallebi için
9 kaşık un
1 vanilya
1 litre süt
1 bardak şeker
1 paket kremşanti

Üzeri için:
1 yemek kaşığı nişasta
2 ardak istediğiniz meyve suyu

Hazırlanışı:
Un, vanilya, süt, ve şekeri soğukken karıştırıp ocakta pişiriyoruz. Pişen muhallebiye ılıdıktan sonra 1 paket krem şanti ekleyip mikserle çırpıyoruz. Pasta tabanını parçalayıp tepsiye diziyoruz ve üzerine meyvesuyu gezdiriyoruz. Muhallebiyle pasta tabanını kaplıyoruz. 1 kaşık nişasta ile 2 bardak meyve suyunu pişiriyoruz ve Muhallebinin üzerine yayıyoruz. Afiyet olsun.