Dilara Koç'tan sağlıklı yaşam imzası
LIFESTYLE

Dilara Koç'tan sağlıklı yaşam imzası

Capitol Alışveriş Merkezi, 23 Mayıs Cuma günü saat 15:00’de beslenme stilini keşfetmek isteyen tüm ziyaretçilerini Dilara Koçak ile imza gününde buluşmaya davet ediyor. İmza günü itibariyle başlatılacak yarışmada ise 3 şanslı kişiyi beslenme ve diyet uz

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mayıs 2014

Dilara Koçak'tan 3 Şanslı Kişiye Danışmanlık Ödülü
İmza günü itibari ile sosyal medya üzerinden başlayacak yarışmada; Dilara Koçak, 3 şanslı kişiye danışmanlık verecek. Kazanmak için, #sağlıklıbeslenme etiketi ile öğün fotoğrafını, Capitol Alışveriş Merkezi'nin instagram hesabında paylaşmak yeterli. İmza gününde Dilara Koçak'tan alacağınız tüyolar kazanma şansınızı artırabilir!

Sergiye Girmek İçin Ölçüm Yaptırmak Şart
İmza gününe katılan tüm ziyaretçileri, yaşam ve beslenme üzerine verdiği bilgilerle Dilara Koçak ile Sağlıklı Yaşam Sergisi bekliyor. Beden kitle indekslerini ölçtürerek giriş yapılan interaktif sergide, Dilara Koçak'ın her vücut tipi için verdiği özel beslenme ve yaşam önerileri bulunuyor.

Yaz öncesinde fazla kilolarından kurtulmak ve beden sağlığına kulak vermek isteyenler için Dilara Koçak'ın "Afiyetle Diyet" ve "Dilara Koçak ile İyi Yaşam" kitapları, 23 Mayıs Cuma günü saat 15:00'de sağlıklı yaşamın sırlarını keşfetmek üzere okuyucularıyla buluşuyor.