Aşk hakkında konuşacaklarımız var
LIFESTYLE

Aşk hakkında konuşacaklarımız var

Türkiye'de Kişisel Gelişim'e yön veren LIVCON, Love Chat semineriyle, aşkın gizemli dünyasında yolculuğa davet ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Mayıs 2014

Gerçekleştirdikleri seminerlerle yarım milyondan fazla kişiye ulaşan LIVCON, Avrupa'nın en kaliteli ve geniş kapsamlı kişisel gelişim programları arasında yer alıyor. Londra'da kişisel gelişim uzmanları yetiştirmek için kurulan LIVCON, NLP, koçluk, kuantum, hipnoz, psikoloji-psikoterapi ve İngilizce dili üzerinde çalışmalar yapıyor.

Aşk hakkında yazdığı yazılar ile sosyal medyada adından sıkça söz ettiren yazar Pınar Defne Korkmaz'ın eğitmenliğini gerçekleştirdiği Love Chat seminerleri, 26 Mayıs'ta LIVCON merkez ofisinde başlıyor.

"Hepinizden Korkuyorum" isimli kitabı ile geniş kitlelere ulaşmayı başarmış olan yazar Pınar Defne Korkmaz Love Chat seminerleri hakkında şunları söylüyor: "Etkili anne baba fikri üzerinden gerçekleştirdiğimiz aşk seminerlerinde, ebeveynlerin çocuklar üzerinde olumlu izlenimler bırakabilmeleri için ilişkilerine de bu anlamda önem vermeleri gerekiyor. Aşk seminerini bu farkındalıkla oluşturduklarını belirtiyor."

Aşkın bilimsel ve fizyolojik açıdan etkileri, ruh eşi ve zıtlılıkların çekiminden, doğru aşk, sadakat ve cinselliğin önemine kadar aşka dair konular love chat seminerleriyle ön plana çıkıyor.

4 hafta sürecek programda, 1. Hafta; "İlk görüşte aşk" 2. Hafta; "Birliktelik ve ilişki" 3. Hafta; "Sadakat, Bağlılık ve Aldatma" 4. Hafta "Ayrılık ve Boşanmalar" üzerine konuşulacak.

LIVCON'un ücretsiz düzenlediği Love Chat semineleri, LIVCON merkez ofisinde gerçekleştirilecek.

LİVCON eğitimlerinde aile koçluğu programı alanlar farklı programlara katılabildiği gibi tercih ettiği alanlarda uzmanlaşabiliyor.