Yepyeni bir niş parfüm konsepti; L'Esprit Cologne
LIFESTYLE

Yepyeni bir niş parfüm konsepti; L'Esprit Cologne

Birçok başarılı kokuda imzası olan parfüm tasarımcısı Émilie Copperman tarafından yaratılan L’Esprit Cologne koleksiyonu, klasik Eau de Toilette'in geleneksel öğeleriyle, niş parfümün özel içerikleri ve yoğun aromalarını bir araya getiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Haziran 2014

Yaz için ideal koleksiyonun, sıcak günlerde ve günlük hayatta kullanılmak üzere tasarlanmış serinletici ve canlandırıcı formülü, meyveli, çiçeksi ve aromatik esanslarla çevrilen aydınlık narenciye notaları üzerine kuruludur.

After Midnight: Duygusal, alışılmamış, sarmalayıcı
Gece kullanıldığında tüm çekiciliğini ortaya çıkaran After Midnight, yoğun ve parlak bir koku. Toksik baharatlar ve amber sayesinde şehvetli ve verdiği tüm sözleri tutan bir parfüme dönüşüyor. Sadece cesareti olanlar için!


Limon de Cordoza: Işıltılı, etkileyici, limonsu

Limonsu notalarla gösterişli bir başlangıç yapan Limon de Cordoza, keskin baharatlı nane yaprakları sayesinde kalıcılık kazanır. Alt notalarındaki güçlü ve yoğun paçuli onu zarif ve saf bir hale getirir.

Tokyo Bloom: Sofistike, tatlı, ferah
Tokyo Bloom ile tek sıkışta yeşil nefesin üç adımı hissedilir. Hafızayı tazeleyerek kişiyi gün boyu rahatlatır. Yasemin ve sıklemen yaprakları, yüksek dozdaki misk ile birleşerek derinliği ve şehveti ortaya çıkarır.


White Zagora: Berrak, ışıltılı, çarpıcı
Portakal çiçeğine dayanan şehvetli White Zagora, bizi çok uzaklara götürüyor. Portakal ağacı, şeftali çiçeği ve sümbülteber kombinasyonu kalp notalarını oluşturuyor. Kokunun duygulara hitap eden notası ise alt notadaki amber ve misk akorları.