Tereyağlı Mantar
LIFESTYLE

Tereyağlı Mantar

CafeRuj Yemek Yazarı Fevziye Sürmeli'den her güne özel bir tarif... Şimdiden afiyet olsun, elinize sağlık...

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Haziran 2014

Malzemeler:

1/2 paket mantar

1 adet orta boy soğan

3 yemek kaşığı kırılmış ceviz

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı limon suyu

Karabiber

Tuz

Hazırlanışı:
Mantarları nemli bir bez ile silin. Doğrayın.Diğer yandan geniş bir tavaya tereyağını koyup, eritin. Üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyip, 2-3 dakika kavurun. Ardından kırık cevizleri koyup, 3 dakika kadar kavurun. Son olarak doğranmış mantarları ve limon suyu ekleyip, 3-4 dakika pişirin. Pişen cevizli mantar kavurması üzerine tuz, karabiber serpip karıştırın.