Maçı beklerken mobilde sevgili arıyoruz
LIFESTYLE

Maçı beklerken mobilde sevgili arıyoruz

Futbol heyecanı, aşk trafiğine de hız verdi. Türkiye’nin en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi siberalem.com’un verilerine göre, özellikle gece geç saatlerde yayınlanan maçlar öncesinde birçok kişi vaktini Siberalem’in eğlence dolu ve güvenilir platformund

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Temmuz 2014

Futbol heyecanı başladığından beri siberalem.com'u aktif olarak kullananların sayısı yüzde 7, Siberalem'in mobil uygulamasını kullananların sayısı ise yüzde 12 arttı. Özellikle Siberalem'in iPhone ve iPad uygulamalarıyla maç sırasında bile aşktan vazgeçmeyenlerin oranı bir hayli yüksek.

Futbol heyecanıyla beraber aşk trafiği de hız kazandı. Türkiye'nin internetteki ilk ve en büyük arkadaşlık sitesi siberalem.com'un verilerine göre, dünyanın en büyük futbol organizasyonundaki maçlar başladığından bu yana siberalem.com'da aşk arayanların sayısında yüzde 7 artış yaşandı. Maçları heyecanla takip eden futbol tutkunları, özellikle gece geç saatlerde yayınlanan maçlar öncesinde ve hatta maç izlerken siberalem.com'da hoşlandıkları kişilerle sohbetten vazgeçemiyor.



Mobilde aşk arayanların oranı yüzde 12 arttı

siberalem.com'un verilerine göre, maçlar sırasında özellikle Siberalem'in mobil uygulamasında yaşanan artış yüzde 12'yi buldu. Futbol severler, Siberalem'in aşkı cebe taşıyan iOS uygulaması sayesinde televizyon başında bir yandan maçları takip ederken bir yandan da iPhone ve iPad'leriyle Siberalem'in eğlence dolu ve güvenilir platformunun keyfini yaşıyorlar.

Siberalem trafiği özellikle maç aralarında, hafta sonları, milyonlarca kişinin maç izlemek için televizyon başına geçtiği gece yarısı ve sabaha karşı daha da artıyor. Maç sırasında siberalem.com'da sohbet başlatma sayısı azalsa da, mesaj gönderme ve "göz kırpma"larda ciddi bir artış yaşanıyor. Maç arasında ise siberalem.com'da yeni arkadaş ekleyenlerin sayısındaki artış dikkat çekiyor.