İtalyan sopranolardan “En Sağlam Defans”a en zarif konser
LIFESTYLE

İtalyan sopranolardan “En Sağlam Defans”a en zarif konser

Incanto Soprani d’Italia Boğaz’daki futbol gecesinde müzik ziyafeti verecek

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ağustos 2014

Andrea Bocelli, Michael Balton, Seal, James Blunt gibi dünyaca ünlü isimlerle birlikte çalışmış olan İtalya'nın ünlü soprano gruplarından InCanto, Brisa, Digiturk ve TSYD (Türkiye Spor Yazarları Derneği) işbirliğiyle 27 Ağustos Çarşamba akşamı Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilecek LASSA En Sağlam Defans Ödül Töreni'nde sahne almak için İstanbul'a geliyor.

Rossella Ruini, Francesca Romana Tiddi, Laura Celletti ve Claudia Coticelli'den oluşan InCanto Soprani D'Italia, gecede İtalyan klasiklerinin yanısıra günümüz caz ve pop şarkılarının uyarlamalarından oluşan bir repertuarla konuklara unutulmaz bir gece yaşatacak. İş, futbol ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismi biraraya getirecek gecenin Türkiye liglerinde 2014-15 futbol sezonunun da başlamasının kutlanacağı bir futbol ve müzik şölenine dönüşmesi bekleniyor.

InCanto, repertuarında Verdi ve Morricone'nin eserlerinin yanı sıra "Caruso" ve "Con te partirò" gibi İtalyan klasiklerine de yer veriyor. Bunun yanı sıra "I te vurria vasà", "0 Sole Mio" gibi geleneksel Napoliten şarkılarını da ihmal etmiyor. Dört divanın gecede seslendirecekleri ünlü şarkılar arasında "C'era una volta in America (I knew I loved you)", Rossini'den "Tarantella", George Michael'dan Careless Whisper, Titanic film tema müziği My Heart Will Go On ve New York New York gibi unutulmazlar bulunuyor.

Bilgi için: Nagihan Akdaş / Ünite İletişim (212) 272 93 13
nagihan.akdas@unite.com.tr; www.unite.com.tr