Sonbaharda, cilt ve saç kuruluğu ile saç dökülmesinden yakınanlar için
LIFESTYLE

Sonbaharda, cilt ve saç kuruluğu ile saç dökülmesinden yakınanlar için

Voonka’dan Deri Saç Tırnak (DST) Multivitamin, saçlarınıza iyi gelecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Eylül 2014

İngiltere'de yapılan araştırmalar, zaman içinde beslenme ve yiyecek kalitesinin değişmesi nedeniyle, saç ve tırnak gibi Keratin içeren dokuların yapısının olumsuz etkilendiğini ortaya koyuyor. Voonka Deri Saç Tırnak (DST) Multivitamin, saç dökülmesi ve saç tellerindeki kalite kaybının önlenmesi; saç ve tırnakların sağlıklı uzaması için gerekli bileşenleri bir arada sunarak, beslenmedeki eksikleri gidermeye yardımcı oluyor. Birçok saç tedavi merkezi de, hastalarına Voonka DTS Multivitamin öneriyor.

Vitamin ve mineraller, Collagen ve Omega 7 bir arada…
Saç, tırnak ve cilt kalitesi, özellikle kadınlar için büyük önem taşıyor. Genetik faktörlerin yanında, dengesiz beslenme, ultraviyole ışınları, alkol ve sigara kullanımı, hava kirliliği ve stres saç ve cilt kalitesinde bozulmaya yol açıyor. Günümüz beslenme koşulları, yaşam tarzı ve dış faktörler, saç ve cilt sağlığı için gereken besin bileşeninin yeteri kadar alınamamasına neden oluyor. DST Multivitamin'in gelişmiş içeriğinde B2, B3, B6, B7 (Biotin) vitaminleri, A, E ve C vitaminleri, çinko, selenyum, bakır, manganez, Collegan ve Omega 7 yer alıyor. Bu vitamin ve mineraller, saçların parlaklığının korunması, saç dökülmesinin engellenmesi, saç tellerinin kalınlaşması, saç beyazlamasının yavaşlatılması, saç ve tırnakların kuvvetlendirilmesi, tırnak ve cilt dokularının iyileştirilmesi ve cilt problemlerinin giderilmesine katkı sağlıyor.

Gıda Bakanlığı onayı ile Türkiye'ye sunulan, FDA (ABD Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı DST Multivitamin, eczaneler kanalıyla satışa sunuluyor.