Her açıda %100’e kadar koruma
LIFESTYLE

Her açıda %100’e kadar koruma

Regl dönemlerinde herkes korkusuzca hareket etmeyi ve günlük hayatını aksatmadan yaşamayı ister.İşte size muhteşem çözüm!

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Eylül 2014

Her kadın hayatında "o an" ı yaşamıştır. Bir an gelir ve adet günlerinizde korunma için kullandığınız hijyenik pedin görevini yerine getirmemesi kabusunu yaşarsınız. O kabus anlarında aklımızdan "Belime bir şey mi bağlasam?" "En yakın tuvalet nerede?" "Üstümü değiştirmem lazım mı?" "Bütün gün nasıl idare edeceğim?" gibi birçok soru geçer. Kadınların %50'sinin mevcut ürünlerle sızıntı yaşadığını düşünürsek, özel günlerde olağan hayatına devam etmek, kadınlar için pek de kolay olmuyor.

Günümüzde kadınlar artık gün içinde çok daha aktif. Bu yüzden, günlük hayatın koşuşturmacasında günlerinin tepetaklak olması, hayatlarının akışını tamamen etkileyebiliyor. Kadınların günlük hayata dahil olması ve kendilerini her daim güvende hissetmeleri için tasarlanan Yeni Orkid Ultra Extra, nerede olursanız olun gündelik hayatın getirdiği zorluklara meydan okuyor.

"Her açıda" sızıntılara karşı %100'e kadar koruma

Olağanüstü incelikteki Yeni Orkid Ultra Extra, sıvıyı saniyeler içinde emiyor. V şeklinde geliştirilen kanallara sahip yeni üst tabakası, kendi ağırlığının 10 katı ağırlıkta sıvıyı emip, hapsediyor. Bunun sonucunda her açıda, hatta baş aşağı bile sızıntıyı %100'e kadar engelliyor! Böylece kadınlar adet dönemlerinde de gündelik hayatlarına sızıntıya karşı tedirginlik yaşamadan, güvenle devam edebiliyor.

Yeni Orkid Ultra Extra'nın yeni nesil, geliştirilmiş TS3 üst tabakası Batı Avrupa'da kadınlar tarafından test edildi ve onaylandı. Bu nedenle her 4 kadından 3'ü yoğun gündelik hayatlarında kusursuz koruma için Yeni Orkid Ultra Extra'yı tercih ediyor.

Tüm kadınlar Yeni Orkid Ultra Extra ile hareket sınırı olmadan sınırsız eğlencenin ve heyecanın tadını çıkarabilirler, hatta baş aşağı bile!