Sonbaharda zinde ve sağlıklı olmak için 25 dakika yeterli
LIFESTYLE

Sonbaharda zinde ve sağlıklı olmak için 25 dakika yeterli

Her yaşa spor yapma imkanı sunan Fit In Time ile haftada bir gün sadece 25 dakikada yapılan egzersiz sayesinde sonbaharda kilo vermek, forma girmek, performans arttırmak, kas güçsüzlüklerine bağlı oluşan fiziksel problemlerden ve sırt-bel ağrılarından kur

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Eylül 2014

Türkiye'nin kişiye özel ilk zincir antrenman stüdyosu olan Fit In Time, kendini daha iyi hissetmek, fit ve daha sağlıklı bir yaşama sahip olmak isteyen ev hanımı, iş adamı, genç, yaşlı herkese, uzman eğitmenler eşliğinde, 25 dakikada kişiye özel antrenman ile sonuç odaklı egzersiz imkânı sunuyor.
Fit In Time, şehre dönüşle birlikte başlayan yoğun sonbahar koşturması ve mevsim değişikliği sebebiyle motivasyonu düşenlere ve adapte olamayanlara spor yapmayı önerirken, hızlı ve etkili çözümleri de beraberinde sunuyor. Fit In Time egzersizleriyle, kişi kendini hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha zinde hissederken, haftada bir maksimum iki gün gerçekleştirdiği düzenli antrenmanlar sonucunda ise istenilen performansa ve forma ulaşıyor.

Türkiye'de Fit In Time stüdyolarında kullanılan, başta Almanya olmak üzere özellikle Avrupa'da çok yaygın bir şekilde kullanılan Alman Miha Bodytec teknolojisi, aynı zamanda pek çok özel sağlık kuruluşu ve profesyonel sporcu tarafından da kullanılıyor.



Risk yok sağlık var

Risk içermeyen, her yaş grubunun sağlıklı bir şekilde kullanabildiği Fit In Time egzersiz yöntemiyle kilo vermek, incelmek, formda kalmak, performans arttırmak ve kas güçsüzlüklerine bağlı oluşan fiziksel problemlerden kurtulmak isteyenlerin yanı sıra, yeni doğum yapmış-emzirmeyen anneler ile sakatlık yaşayan kişiler de 25 dakikalık egzersizden aynı oranda sonuç alıyor.

Fit In Time egzersizlerinde kullanılan Miha Bodytec teknolojisiyle vücuttaki tüm kaslar aynı anda etkin bir şekilde aktive edilirken, kasların uyarılması ile birlikte tam bir vücut çalışması elde ediliyor. Fit In Time egzersizleri sırasında hiç bir ağırlık kullanmadan ve eklemlere yüklenme olmadan, kaslar yoğun ve uzun süre çalıştırılabiliyor. Antrenman sırasında kasların hızlı ve sağlıklı bir şekilde güçlenmesi sağlanırken, artan kas kütlesi sayesinde bazal metabolizmanın da hızlanmasıyla birlikte vücutta etkin bir yağ yakımı, incelme ve sıkılaşma gerçekleştiriliyor. Ayrıca egzersiz sırasında duruş bozukluklarının giderilmesi için ise bel, karın ve sırt kasları kuvvetlendiriliyor.

Fit In Time antrenmanları ile vücut antrenman sonrasında hem dinleniyor hem de daha fazla enerji/kalori yakımı sağlamaya devam ediyor. Vücuttaki yağ yakımı etkisi ise yaklaşık üç gün boyunca sürüyor ve antrenman programı düzenli uygulandığında gözle görülür farklılıklar ortaya çıkıyor.

Doktor tavsiyesi ile 25 dakikalık egzersiz
Sakatlıklara ve kas güçsüzlüklerine bağlı fiziksel problemlerde tedaviyi destekleyici olarak pek çok hastane ve doktor tarafından kullanılan Fit In Time, 25 dakikada daha sağlıklı, daha güçlü ve çok daha formda bir vücuda sahip olmanın en etkili yolu olarak kabul ediliyor.
http://www.fitintime.com.tr/