Kardashian'ın yöntemiyle zayıflayın!
LIFESTYLE

Kardashian'ın yöntemiyle zayıflayın!

Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian’ın zayıflama yöntemiyle siz de idealinizdeki kiloya ulaşmaya ne dersiniz?

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Aralık 2014

Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian başta olmak üzere birçok ünlü ismin zayıflama yöntemi olan Mora Terapi, Bellevue JATOMI'de fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerle buluşuyor. Mora Terapi Uzmanı Liana Pesah kontrolünde gerçekleştirilen Mora Terapi, ilk seans uygulamasından sonra acıkma hissini azaltıyor ve şeker, çikolata, ekmek ve pilav gibi yiyeceklere karşı isteksizlik hissi başlatıyor. Bellevue JATOMI'de Mora Terapi'ye katılmak isteyenler, bir aylık paketten de faydalanabiliyor.

Mora Terapi, iştah kesme ve bağımlılık tedavisi uygulayarak, kilo vermek isteyen kişilerin yememesi gereken tatlı, karbonhidrat gibi gıdaların anti-frekansını kişiye akupunktur noktalarından yüklüyor. 45 dakika süren Mora Terapi uygulanırken uyuyor, hiçbir şey hissetmiyor ve uyandığınızda açlığınızı kaybetmiş oluyorsunuz.

Mora Terapi, kişinin metabolik ve ruhsal dengelerini düzenlerken; fiziksel bedeninde oluşmuş ve yerleşmiş fazla kiloların vücuttan sağlıklı bir şekilde atılmasına, Microplus ve Midas cihazları ile vücutlarını forma sokarak, fiziksel farkındalığının artırılmasına yardımcı oluyor. Mora Terapi ile dengeli doğal beslenme seansları birleştirilerek hızlı, etkin, sağlıklı ve kalıcı bir sonuç elde edilmesi sağlanıyor.

Liana Pesah Kimdir?

Robert College ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra yurtdışında ekonomi eğitimini tamamlayan Liana Pesah, iş hayatına aile şirketi La Botte mağazalarında başladı. Düzenli spor hayatı ve dengeli beslenme disiplini ile kendi hayatında uyguladığı anti aging çalışmalarını devam ettiren Liana Pesah, ruh ve beden bütünlüğü üzerine yaptığı araştırmaların sonucunda 'you are what you eat ' kavramını uygulamak amacıyla Institute for Integrative Nutrition ve Stonebridge Accociated Colleges Bireysel Sağlık ve Beslenme Koçluğu eğitimlerini aldı. Dengeli beslenme ve bağımlılık tedavilerini içeren Mora Terapi uzmanlığını ve sağlıklı beslenme koçluğunu birleştirerek wellness sektöründe

holistik zayıflama kavramını ISDA Body and Soul Works'te hayata geçirdi. Liana Pesah holistik beslenme programını bedenin evrimi olarak nitelendiriyor.