Dekorasyonda yeni moda KEYAP
LIFESTYLE

Dekorasyonda yeni moda KEYAP

Üretici ile tüketiciyi buluşturan KEYAP Ev Dekorasyonu Alışveriş ve Ticaret Merkezi, uygun fiyatları, zengin seçenekleri ile özellikle kadınların ve yeni evlenecek çiftlerin gözdesi oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Aralık 2014

Otomobil sahibi kişi sayısının artması ve ulaşım imkanlarının çeşitlenmesi tüketicilerin alışkanlıklarını da değiştiriyor. Geçmişte daha çok üretime ağırlık veren veren birçok ticaret merkezi artık daha uygun fiyatları nedeniyle birebir tüketicilerin akınına uğruyor. Yukarı Dudulu'da bulunan KEYAP Ev Dekorasyonu Alışveriş ve Ticaret Merkezi bu yerlerin başında geliyor. 1970'lerin sonunda keresteci esnafına hizmet amacıyla kurulan KEYAP yıllar içinde nitelik değiştirerek Türkiye'nin en önemli ev dekorasyonu satış merkezine dönüştü.

KEYAP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Kuriş, 200 işyerinin bulunduğu KEYAP'ta her türlü ev dekorasyonu ürününün AVM'lerdeki ve piyasadaki satış fiyatlarından çok daha uygun fiyatlarla tüketicilere satıldığını söyledi.


Kadınların ve gençlerin tercihi

Konu ev dekorasyonu olunca KEYAP'ın en büyük müşterileri de kadınlar, yeni evlenen çiftler ve evlerini yenilemek isteyen aileler olmuş. Kuriş, "AVM'lerdeki işyerleri özellikle alınan ürünün nakliyesi ve montajıyla ilgili ciddi rakamlar istiyor. Ayrıca bir sorun çıkınca tüketici yönlendirildiği çağrı merkezlerine derdini anlatmakta zorlanıyor. Oysa KEYAP'ta müşteriler nakliye hizmetinden ya ücretsiz ya da çok düşük bedellerle faydalanabiliyor. Türkiye'nin dekorasyon konusundaki en önemli markaları burada.Ayrıca tüketici bir sorun yaşadığında bir yerlere telefon açmasına gerek kalmadan birebir onu halledecek muhatabını karşısında buluyor" dedi.