Abrahamson metoduyla bağımlılıklara son!
LIFESTYLE

Abrahamson metoduyla bağımlılıklara son!

Yeni yılda sigarayı bırakın...

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ocak 2015

Bağımlılıklardan kurtulma konusunda dünya çapında tanınan, enerjiye dayalı doğal arınma yöntemi "Abrahamson Metodu" artık Türkiye'de!

İstanbul'da "Be Positive" çatısı altında, "Abrahamson Metodu" uzmanları tarafından verilen hizmet, sigara, şeker ve gluten gibi bağımlılıklardan arınma konusunda tek seansta yüzde seksenin üzerinde başarı sağlıyor.

"Be Positive" arınma merkezinde, Ehud Abrahamson'ın geliştirdiği özel ve doğal bir etkileme yöntemi ile kişi, seanstan bağımlılık duyulan maddeden iğrenme ve kayıtsızlık hissi ile çıkıyor.

Her yıl dünyada yaklaşık 4 milyon kişi tütün kullanımına bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Sigara, içerdiği 4000'e yakın kanserojen nedeniyle kanser başta olmak üzere pek çok hastalığın nedenidir. Sigara kullanımı, nefes darlığı ile karakterize kronik obstrüktif akciğer hastalığının (KOAH) da en önemli sebebidir.

Sigara bağımlılığından kurtulmada merkez kişinin kendisidir. Sigarayı bırakma isteği, nikotin bağımlılık düzeyi ve içinde bulunulan sosyo-kültürel ortam bu zorlu süreci etkiler. 30 yıldan beri uygulanmakta olan Abrahamson Sistemi, yüzde 80'e varan başarısıyla sigara bağımlılığına çözüm sunmaktadır. Vücudumuzda sigara bağımlılığı gibi alışkanlıklara sebep olan noktalara kristaller ve çakralar ile müdahale edilerek kişinin aurası dengelenmekte ve bu alışkanlıklardan arındırılmaktadır. Terapiyi alan kişilerin %80'inden fazlası, ilk arınma işleminden sonra sigarayı bırakmış ve çoğunluğu nikotine karşı ilgisizlik hatta tiksinti duyduğunu ifade etmektedir. Arınma işlemini yaptıranların çoğu tek seansla sigarayı bırakır.

Sigara bırakıldığı ilk andan itibaren vücutta gelişen iyileşme süreci başlar…

Sigara bırakıldığı ilk 24 saat içinde, kandaki nikotin ve karbonmonoksit düzeyleri hızla azalır. Sigara içmenin bronşlar üzerindeki etkileri, sigaranın bırakıldığı ilk günden itibaren tersine döner. Tat ve koku alma duyuları düzelir . Birkaç hafta içinde kan dolaşımı düzelir. Sigarayı bırakmanızın ilk yılında, kalp krizi riski azalmaya başlar. Sigarayı derhal bırakmanın yemek borusu ya da pankreas kanseri olasılığını azalttığına, 7 yıl içinde mesane kanserinin hiç sigara içmeyen bir kişiyle aynı risk düzeyine erişeceğine ve 10-15 yıl sonra sigarayı bırakan kişinin akciğer, gırtlak ya da ağız kanserine yakalanma riskinin istatiksel olarak hiç sigara içmemişlere yaklaştığı bilinmektedir.

Abrahamson Arınma Programı dünya çapında; sigara, şeker ve glüten gibi kötü alışkanlıkların yanı sıra; alkol, tırnak yeme, saç yolma (trikotillomani), deri yolma (dermatilomanı-CSP), kumar ve daha ağır ve karmaşık bağımlılıklardan kurtulmak için de kullanılıyor.