Bak Hele Bak'ta Zahide Yetiş Şov!
LIFESTYLE

Bak Hele Bak'ta Zahide Yetiş Şov!

3 Şubat Salı günü yayınlanacak yeni bölümde ünlü sunucu Zahide Yetiş de yer aldı…

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Şubat 2015

TRT 1'de yayınlanan Bak Hele Bak ünlüleri kılıktan kılığa sokmaya, hiç bilmedikleri hikayelerde başrolü oynatmaya devam ediyor.

3 Şubat Salı günü yayınlanacak yeni bölümde ünlü sunucu Zahide Yetiş de yer aldı… Oynadığı skeçte yine çok ünlü bir kişiyi canlandıran Zahide Yetiş, canlandırdığı karakterin hayatını konu alan bir programa katılıyor ve birbirinden ilginç sürprizler yaşanıyor.
Oyunculuk deneyimi olmayan ünlüleri de ekrana çıkaran ve onlara farklı bir deneyim yaşatan Bak Hele Bak'ın yeni bölümünde Zahide Yetiş, Eylül Öztürk, Anıl İlter ve Ümit Erdim hiç bilmedikleri bir hikayenin başrolünde olacaklar.. Ve içlerine düştükleri durumdan ya çıkacaklar ya da batacaklar..
Bak Hele Bak'ın yeni bölümü 3 Şubat Salı 23.00'te TRT 1'de.

BAK HELE BAK'TA SIRA DIŞI BİR TAMİRCİ: ANIL İLTER

Ekranlanarın sevilen yüzlerinden yakışıklı oyuncu Anıl İlter, TRT 1'de yayınlanan Bak Hele Bak'a konuk oldu, tamirci rolüyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Bak Hele Bak'ın yeni bölümünde Anıl İlter, tamirci olarak çağrıldığı eve gidiyor ve onu içinden çıkılması güç bir durum bekliyor…

Bozuk olan ev aletleri mi yoksa ev sahibesinin sinirleri mi? Anıl İlter bir an önce durumu anlamak ve ona göre davranmak zorunda…

Skeçin finalinde ise onu daha büyük bir sorun bekliyor!

Bak Hele Bak'ın yeni bölümünde Anıl İlter, Zahide Yetiş, Ümit Erdim ve Eylül Öztürk konuk oluyorlar ve hiç bilmedikleri bir hikayede başrolü oynuyorlar. Ünlülerin içine düştükleri durumlardan kurtulma çabalarını izlemek çok keyifli olacak. Bak Hele Bak 3 Şubat Salı 23.00'te TRT1'de.

EYLÜL ÖZTÜRK, BAK HELE BAK'TA RÜYALARI YORUMLUYOR

Seyir Hidrografi ve Oşinogrofi dairesinde işe girmek neye işaret? Hangi rüya sosyal medyada takipçi sayısının iki katına çıkacağına delalettir? Rüyasında Mısır'da süt mısırı, Hindistan'da Hindistan cevizi yiyenlerin başına ne gelir?

TRT 1'de yayınlanan Bak Hele Bak'ın bu akşamki bölümüne konuk olan vine fenomeni Eylül Öztürk, yukarıdakilere benzer sorulara yanıt vermek zorunda kalan bir rüya tabircisi oldu. Hazır cevaplılığı ve doğaçlama yeteneğiyle sıradışı rüyaları yorumlamadan oldukça başarılı olan Eylül Öztürk'ü izleyenler, çok keyifli anlar yaşayacaklar…

Bak Hele Bak'ın yeni bölümünde Anıl İlter, Zahide Yetiş, Ümit Erdim ve Eylül Öztürk konuk oluyorlar ve hiç bilmedikleri bir hikayede başrolü oynuyorlar. Bak Hele Bak 3 Şubat Salı 23.00'te TRT1'de

ÜMİT ERDİM UZAY GEMİSİNE KAPTAN OLURSA…


TRT 1'de yayınlanan Bak Hele Bak ünlüleri kılıktan kılığa sokmaya, hiç bilmedikleri hikayelerde başrolü oynatmaya devam ediyor.

Bak Hele Bak'ın yeni bölümde Ümit Erdim uzay gemisinin kaptanı oldu. Gezegen keşfinden dönen Ümit Erdim'i, geminin personeli soru yağmuruna tutuyor… Ümit Erdim gezegeni, gördüklerini, bilinmeyenleri anlatmak ve gemiyi dünyaya dönüşe geçirmek zorunda… Üstelik gemide gezegenden getirilen gizenli bir taş ve birbirini takip eden aksilikler var… Kısaca Ümit Erdim'in yer aldığı skeçte, diğer skeçlerde olduğu gibi, bol bilinmeyen ve durumdan kurtulmak için çabalayan bir ünlü var!

Yeni bölümün diğer ünlü konukları, Zahide Yetiş, Anıl İlter ve Eylül Öztürk oldu. Dört ünlü de birbirinden renkli skeçlerde doğaçlama yeteneklerini göstererek, izleyicilerin çok beğeneceği oyunları ortaya çıkardılar.

Bak Hele Bak'ın yeni bölümü 3 Şubat Salı 23.00'te TRT 1'de.